hem performans hem spor olarak en sessiz egsoz hangisidir kullanılabilicek :soru:?
Printable View
hem performans hem spor olarak en sessiz egsoz hangisidir kullanılabilicek :soru:?
supersprint magnum
SS Magnum Replika var gel al şunu kurtar benide,
HKS de çok sessiz.
Supersprint magnum. Yada giriş çapı ara borunuza uyan oem susturucu kullanabilirsiniz. (Vti sahiplerinin typer oem susturucu kullanması gibi.)
http://www.techturkey.com/forum/modi...-mm-egsoz.html
konusu burada:icon_tup:
Konusu var arkadaşlar link vermiş frid.
hks da kullandım
magnex var şimdi
supersprint'de kullandım.
HKS bence çok gürültülü,
replikaısnı bilmiyorum, orjinali varsa al, asla pişman olmazsın 1. kalite.
Yada iskenderin kendi yaptığı/yaptırdığı egzozlardan alacaksın..
Ben sessizliğinden sıkıldığım için söküyorum Supersprintleri 1 ad. Orjinal SS Type R 2 ad. Replika SS Magnum kullandım artık kesin kararım sessiz egsoz kullanamıyorum. Gittim yine Otto aldım slincerı takılıyorum uzun yolda rahat oluyor.
magnaflow bul knka slencer takılı gibi cızırtı verio altlarda cok ust devirlerde toklasıyo sadece:) ek'ya taktık iyi:) yarın gece güneşliye damlarız yine gelirsen duyarsın:):)
ss ler sessiz oluyor özellikle birebirleri...
hks yi orta ile kullanırsan sesi kesiyo ben bi ara kullandım cok sessiz geldi
Ya arkadaşlar S2000 lerin kullandığı egsoz nedir yüksek devirde zırıltılı bir sesi var yapıyor tam benim kulağıma göre çoğu S2000de aynı ses. Örneğin buz mavisi var birtane geçen göztepe sanayiide gördüm mükemmel sesi
F20c kodlu motorun karakteristik özelliği birazda o ses.. Yani oraya sanayi tipi de koysan Çok kaliteli bir marka da koysan en fazla tonlaması değişir zırıltısı aynı kalabilir..
Egzoz olarak bilemiyorum herkesin tercihi farklıdır tabi ama ben 306 gti son susturucusu kullanıyorum memnunum.. Sessiz üstlerde toyota corolla sesi çıkarıyo felan :D
ss replika bence çok keyifli bir egzoz istedigin kriterlere uyuyor uygun fiyatlı normal kullanımda sessiz
Yani o sesi alamayız biz :) invidia diye bir egsozmuş sanırım biraz araştırdım ...
s2kda güzel oluyormuş bahsettigin egsoz :D
S2000 Invidia Exhaust Sound - YouTube :icon_tup: