Hergün farkli farkli haber sitelerinde farkli haberler okuyorum.
Bu haberlerden biriside bu:Herkes iPhone 4'n Satmaya Balad haberi / 26 Eyll 2011 Pazartesi 11:06
5 cıkacak mi hesin bir yazi haber yok ama hep kulaktan dolma haberler
Printable View
Hergün farkli farkli haber sitelerinde farkli haberler okuyorum.
Bu haberlerden biriside bu:Herkes iPhone 4'n Satmaya Balad haberi / 26 Eyll 2011 Pazartesi 11:06
5 cıkacak mi hesin bir yazi haber yok ama hep kulaktan dolma haberler
Bugün bütün haber sitelerinde var bu haber:) Heralde cıkacak Ekim'de..
Ekim'de çıkacak diye söyleniyor ama.. Ne kadar doğrudur bilinmez.. :)
Dip Not : iphone 4'leriniz uygun fiyattan alınır hahaha :D Ölücü mode off
ya bunun sonu yok 5 çıksın 1 sene sonra 6 çıkacak teknolojinin hızına yetişemeyiz :)
türkiyeye iphone 4ün büyük coğunluğunu sokan biriyle taniştim istanbulda 3200 lira gibi bir fiyatinin olacağini söyledi ona fiyatina kadar söylüyorlar ama kesin cıkar mi cıkmaz mi bilmiyor öyle saçma bi durum
Kanımca ekimde çıkma ihtimali yüksek. Çünkü bu cihazı i os 5 ile piyasaya sürecekler. i os5 inde tanıtımı yapılalı baya zaman geçti. Teknoloji manyakları yine paraya kıyıp alacaklar ama yine aynı akıllı satış stratejisini uygulayarak milleti kıvrandırırlar.
iphone 4 artık heryerden alınabiliyor. Zaten sokakta 10 kişiden 3-4 ünün elinde görebiliyoruz. Siteye bile göz atarsanız şuanda dahi satılık bi 10-20 iphone 4 var. Yani bence evet çıkması yaklaşmış.
Yalan yalan yalan :D
Bence cikmaz daha ciksada ne ekliceklerki uzerine
Cozunurlugu yuksek kamera olur en fazla :)
Satilik beyaz aypon 4 :D sikintisiz 5 alacagim o yuzden satiyorum :hehe:
Face e düşen bikaç video vardı. Resmi iphone videosu olmasa bile.Söylentisi bile güzel :D
Çıksada bizde 4e geçsek :D
Öyle bi fiyat hiçbir zaman olmadı olmasınada imkan yok. I phone 4 çıktığında fiyatı neyse 5de o kadar olucak. İngilterede 490 pound du, şu an 510 pound. Tr ye resmi gelmeden kaçak sokanlar olur onlarında satabileceği en fazla 2bin 2.500 tl dir..
gelip burda fırsatcılık yapan çakallara 3200 tl vericeğime atlar ingiltereye giderim 4-5 tane alır gelirim yol paramda çıkar bide londra turu yaparım..
en geç kasım ortası satışta, turkcell öyle diyor :)
Turkcell yogurt beyazdir dese gidip bir yogurt alir rengine bakarim once :) iphone 3gden sonrada 4dediler gs yapiverdiler. resmi olarak apple aciklamadan hic bir seye inanmam. gelirse ekime gelmezse sivilceme yani :) hala 1000 lira 3g satanlar var 4un fiyati dusse dusse neye dusecek. hurafe bunlarin hepsi. honda gibi eskidikce fiyatlari tavan yapiyor meretlerin :)
Gelirse Ekime gelmezsede bana ne :D
Samsungun Iphone ile süre gelen yeni mahkemesi (yazılım üzerine) nedeni ile iphone5 çıkması erteleniyormuş diye bir haber okudum.
iphone 5 çıkıcak diyorlar ama hep problem :D
samsungla arası açık olduğundan Wintek aldı firmadan ekran almışlar firmanın açıklamalarına gore verdikleri ekranların %25 üretim hatalı çıkmış hahaha :D
Teknoloji müsriflğini önlemek adına çıksada 4'ün kontratı bitene kadar almam :)
5 çıksında artık 3gs i verip 4 alalım :D
evet oda var iphone5 i bekilyorlar dava açmak için iphone5 uzerinde patent ihlaleri olduğu için :)
tüm ulkelerde satışını vs durdurmak için dava açmaya hazırlanıyorlar
google da ayrıca motorolayı patentleriyle satın aldıktan sonra motoroladaki tüm patent haklarını kendi işletim sistemini kullanan firmalara verdi samsunga davalarda destek olucak :D
zaten apple sharp gibi panel uretici firmalara yatırım yapıyor şu aralar çünkü samsungdan ekran alamıyor artık ipad2 üretimini uzun süre bu yuzden yapamamışlardı :D
Elektronik & Bilişim dünyasını dikkatle takip eden bilinçli kullanıcı ve tüketiciler bir ürün çıkar çıkmaz hemen almazlar.. Bunun iki sebebi vardır..
1- Üründe çıkabilecek hata ya da sorunların ilk parti ürünlerde olması sebebi ile
2- Piyasaya yeni sürülen ürünün değerinin üzerinde bir ücretle satılması sebebi ile..
Bu kişiler "tester/kobay" olarak "fiyatı ne olursa olsun bu yeni ürün ilk bende olmalı" psikolojisindeki kişileri kullanırlar ve beklerler..
Bu kişilere "fanboy" da denilir..
Piyasaya çıkan ilk parti ürünler biter, fabrikalar 2nci ve 3ncü parti ürünleri tüm sorunlarından arındırılmış olarak üretirler, bilinçli tüketici de denilen kişiler gider bu ürünlerden alır..
Hem piyasa fiyat anlamında oturmuş olur (bu arada piyasa da kendi jargonuyla 'kaymağını yemiş' olur),
Hem de tüm problemler giderilmiş olur.
Tavsiyem,
Heyecan yapmadan bekleyiniz.. Bırakınız alsınlar, bırakınız kullansınlar :)
bence iphone 5 i bilerek çıkarmıyor çünkü son zamanlarda okadar çok dava açtılarki tüm firmalar onlara bilendi resmen
HTC'nin VIA'dan satın aldığı S3 Graphics ile dava hazırlığında
zaten VIA A4 ve A5 işlemci patent ihlali olduğu için dava hazırlığında
Samsung direk iphone5 i bekliyor dava açmak için apple ın işi çok zor çook :)
apple ürünlerinde diğer teknoloji markalarında olduğu gibi ciddi fiyat gerilemeleri olmuyor, uygulanan fiyat-stok politikası ve sınırsız karşılanamayan talep nedeni ile, isterseniz 3g, 3gs,4g çıkış fiyatlarını ve günler içinde düşüş oranlarını çıkarıp değerlendirin...
diğer konu ilk parti sorunlarının sonraki partilerde giderilmesi ise bence apple'ın en ciddi sorunu... dünya para verip güncelleme çıkmasını beklemek rezil bir durum....
valla ben aypon serisine 5'ten giriş yapmayı planlıyorum, 4 alacakken erteledim fiyat tahminlerimi aşmaz ise ilk partiye gireceğim .... herro merro :)
Kısacası "tüm firmalar el ele, hep beraber Appleeeee" durumu :D
bende aypon for kullanicisiyim. 3 ciksin alayim 4 ciksin alayim yok onuda bekleyeyim yok bunuda bekleyeyim yok 5 cikacak 5gs cikar 10 cikar ne gerek var al kullan iste. zira benimki 8 agustos 15 eylul arasi servisde kaldi yenisi ile degisim cikti lakin buradan erhanarici18 nickli arkadasimiz sayesinde gonderimi yapildi ama bu tarihler arasi bunalima girmisligim var o derece yani :D ici beni disi seni yakar misali bagimlilik yaratiyor meret :D
4s mevzusu var sanırım 5 sallamaca şimdilik
Şu anda arabayı ericsson 337 de çalıştırıyor :)
http://www.meydansozluk.com/gorsel-b...ricsson+gh+337
Ayrıca,
iPhone değil sadece WiFi olan ve menü düzenlenebilecek herhangi bir telefonda (ki bu ya iphone ya da android olur) otomobil çalıştırma özelliğini koyabilirsiniz :)
WiFi çekim alanı dahilinde bu tip işlemleri yapabilirsiniz.. Otomobil çalıştırma, durdurma, kapı açma kapama, klima çalıştırma kapama, farları yakma kornayı çalıştırma vs..
Teknik olarak bu mümkün.. :)
Bu tip kitler de var ayrıca.. Yalan değil o okuduklarınız :)
Bütün iPhone'ları kullanan biri olarak çok gereksiz bir tel. oldugunu düşünüyorum.. Blackberry 4ever. Galaxy serisi de iPhone'lar da teoride çok çok işleveri olan,özelliklere sahip telefonlar ancak pratikte hiçbir işe yaramıyorlar.. Oyun ve multimedia'dan başka bir artısı yok bence iPhone' un.. Gerçekten Blackberry'den nefret ederdim,fakat elimden düşüremiyorum artık.. Her işi mi görür bir aygıt?..
kardeşim amerkada apple store ıp4 almaya gitmiş..oradakıler alma ıp5 ekım gıbı geleck demısler...yalnız fiyatı 3000 tl falan olacakmıs dedi...
çıksada bizde 3g s alsak :)
ayfon 1i 7 diye satsalar anlamam alırım :D
o derece anlarım ayfondan :hehe:
kullanımdan kullanıma değişiyor demek ki
bb bedava verseler kullanmam , anneme torch aldık şu en son çıkanı hem klavyeli hem dokunmatik. ekran desen ekran değil kasa kalitesi desen berbat kullanım çok kötü bence.
iphone'da benim her işimi görüyor elim ayağım oldu cidden , servise vericem veremiyorum
şu ip5 kesin çıkma tarihi netleşse ya , ip5 çıksın telefonu o zaman vericem servise belki ip5 verirler:D
En fazla çözünürlük daha iyi olucak ve biraz daha hatları keskin olur
Bb bencede super vasat bi cihaz. Su ip4 meletinden kurtulmak icin 2 kere kullanmayi denedim
9780 den kurtuldum simdi 9000 var ondanda kurtulucam ins :D
Yanliz 4 kullaninca eski nesil iphonelerse cikin gelmeye basladi :) eskilerin ekranlari ne kadar kotuymus ya
Sanirim sensation alacagim niyetim o