amatörce ama inş. aklımdakileri sunabilmişimdir. yorum sizin.
Printable View
amatörce ama inş. aklımdakileri sunabilmişimdir. yorum sizin.
Eline sağlık çok güzel olmuş :) ama porsche honda kıyası biraz acayip geldi bana :)
Yinede emeğine sağlık :)
rakipleride pek bi iddalı seçmissin bi alfa işte cılızı kalmış :D eline sağlık
eline sağlık komik olmuş biraz sadece :)
rakipler fazlasiyla iddali olmuş dedim hulk cıkacak galiba en sonra :D
emeğine sağlık güzel olmuş
:) Eline sağlık, yapıcı anlamda birşeyler söylemek gerekirse, arkadaşların dediği gibi rakipler çok iddialı, filmin sonunda hulk un veya başka bir sağlam giden honda videosunu koysan daha iyi olabilirdi çok sade bitmiş, video geçişlerini daha prof yapabilirsin müzik pat diye kesilip yazı geliyor öyle olmamalı; bir de en sondaki yazı eng: we don't need an advertisement gibi olsa sanırım daha doğru bir ifade olacak. Genel olarak gayet güzel olmuş devamını da bekleriz:icon_tup:
Önceden adaylar ve ödül sahipleri konusunda bilgi vermem ancak, 2011 Yılın adamı ödüllerinde "En iyi reklam filmi" dalında ödülü bu reklama veriyorum.
Çok beğendim eline sağlık.
ellerinize sağlık. bende çok beğendim.
Eline emeğine sağlık ama bence olmamış :)
hızlı olabilirler kısmına bu da yakışırdı :D
ellerine sağlık bende hondacıyım ama son rakip yemez usta :D
Sonunda bu da mı olucaktı dedirten olmuş....
Honda fanatikliği başka bir şey yav :D
valla eline sağlıkta, videodaki araçlardan birine sahip olma ihtimali bile hondayı unutmaya yetiyor :D
O +5500'e de hastayım bu arada :D
Honda fanatikleri... Bu antipati sizin sayenizde oldu haberiniz olsun... Yoksa honda güzeldir yani :)
Göki şuna gaz verme kanka hemen gevşiyo :D
yok artık lebron james :D
emek var beyler .. eline sağlık güzel olmuş
2011 nebula ödülünü almaya hak kazandınız :)
Şaka bir yana rakipler iddialı vs onlar söylenmiş.. Müzik geçişleri biraz daha yumuşak olsa ve sonda da sağlam giden bi honda olsa faha farklı olurdu :)
ahahaha sonuna keşke honda hayat onda yazsaydın :D :D :D
bu reklamı yayınlarsan 1 tane honda satamazsın :D
biraz gerçekçi olun beyler, gözünüzü fanatiklik bürümüş artık
onlar güzel onlar güvenli onlar hızlı onlarda herşey var ama bizde ne var 3/1 mi ?
o yüzden reklama ihtiyacımız yok ehehe tabi oldu
:) heves kırmak deil ama rakipleri öyle bir seçmişsin ki.... Yani anladın sen.
vallahi bende reklamın sonunda hilmi abi ve hulk u bekliyodum e92 997 yemezler hocam :D Yinede emek var eline sağlık
güzel olmuş ama araya ne bilim bi pejo falan giderdi m3 falan 997 ağar gelmiş honda nereeeee onlar nereeee :D
hondalar zaten her yerde belli oluyo artık :D
abi nerden ogrendiniz su jdm olayini bulsam sizin gozunuzu acani dovecem yeminle..
herkeste bir jdm jdm tutturmus gidiyor hayir baska arabada yok hepsi honda..
hani nerde mitsubishi, nissan subaru toyota? onlar japon degil mi? hayir bide bindikleri honda jdm olsa icim yanmaz 1.4 is alan jdmci olup cikiyor.. git japonyaya bak bizim burda kullandigimiz vtilari mi kullaniyor onlar..
hellaflushla fatlace gitti elden jdmin coktan bku cikti allahtan geri kalan bi kac tanesini ogrenemediler daha yoksa memlekette e28 kalmayacak :D
bu arada
''Our ads do not need'' le ''Say: 'I best Honda Fan' '' ne demek biri cevirsin ingilizcem kittirda biraz.. :D
en sonunda hulk çıkıp ,, ama ben alayınıza saplarım ,,, diye yazsaydı çok daha güzel olurdu bence
iddalı olmuş biraz :)
elinize sağlık, ben beğendim...
eleştiriler de sizi daha ileri götürecektir.
karizmatik değiliz
sportif değiliz
güvenli değiliz
hızlı değiliz
mi demek istenmiş anlamadım:D
reklamada slogan buldum:D
REKLAMA İHTİYACI OLMAYANLARIN REKLAMI
bence gayet güzel olmuş eline sağlık
hondacılar nasılda begeniyo mis mis :D
Rakiplerin marka veya model olarak vurgulandığı reklamlarda , algıda seçicilik yaratmış olunuyor bu da kendi ürünümüzün yerine rakibin daha çok akılda kalmasını sağlar. Özetle bu genel bir pazarlama hatası olmuş oluyor. Gerçi arkadaşımız da biraz işin geyiğinde sanırsam :) Emeğine saygım sonsuz bu arada . .