|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
En sonunda aracı yapmaya başladım. 40 gün önce siparişleri geçtik ve siparişler gelmeye başladı gelen bölümleride araca entegre etmeye başladık.
Aracın stok bilgileri: Model: E92 335i Yıl: 2007 Motor kodu: N54 Stok hüç (HP): 306 Proje kapsamında araca eklenecekler: 1. Komple egzoz (Yapıldı) 2. Downpipes (Yapıldı) 3. BMC Hava filtre kiti (Yapıldı) 4. JB3 2.0 Pinout (Yapıldı) 5. Limitör deaktif kit (Kargoda geliyor) 6. Sensör yanıltıcı (beyne montaj) (Kargoda geliyor) 7. HPF Intercooler (Kargoda geliyor) 8. P3 335i Vent Boost Gauge with JB3 map switcher (Yapıldı) 9. Tasarım düzenleme: Demon 335i (Yeni resimler sayfa 6) Proje aşaması: (BÖLÜM 1) Projeye başlarken ilk olarak downpipes ve komple egzoz'un yapılmasında karar kıldık. Hemen Gökhan (Gariban) ile görüştüm ve egzoz için gün almaya calıştım. Sebo o zamanlar Türkiye dışında olduğu için dönmesini bekledik. Allahtan dönünce 3-4 gün sonraya gün verdi ve hemen egzoz projemize başlamış olduk. Yaklaşık 3 gece 4 gün süren hızlı bir egzoz çalışmasından sonra downpipeslarımız ve egzozumuz bitmiş oldu. Buradan sabah 6 ya kadar bizi kırmayıp çalışan Sebo'ya, bizle birlikte orada duran proje başında duran Gökhana buradan çok teşekkür ediyorum. İlgili resimler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proje aşaması: (BÖLÜM 2) Bu aşamada parçaların siparişini verdik ve parçaları bekler olduk 40 gün gibi bir süre geçtikten sonra bir kaç parça dışında (o parçalarda hazırda bulunmadığı için) elimize ulaştı. Diğer parçalar 1 hafta içinde elimize ulaşacak ama biz yılmadık 2. koli gelene kadar 1. koliden çıkan parçaları aracımıza monte etmeye başladık. Gelen parçalar: 1. BMC Hava filtre kiti 2. P3 335i Vent Boost Gauge 3. JB3 2.0 Pinout 4. JB3 map switcher Monte işlemi Ataşehir Mini BMW serviste İsmail Usta ile gerçekleşmiştir. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum işinde çok özenli ve inanılmaz derecede profesyonel olduğunu söyleyebilirim. Montaj esnası: ![]() ![]() ![]()
__________________________________ So fast, So furious... Son Düzenleyen Caesar; 24-09-2010 19:27. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önümüzde ki hafta içi gelecek olan parçalarımızında hafta içi yine montajı yapılacaktır. Şu anda intercooler'a gerek kalmadan MAP 5 de aracı yürütüyoruz ve aldığımız güç 400 ile 420 HP arası. İntercooler takıldıktan sonra MAP 8 ve 97 oktan benzin üstünde 480 500 HP güç alacağımıza inanıyorum. Diğer parçalarda montaj edildikten sonra konuya yazacağım. Parçaları getirmede yardımcı olan Gökhana da ayrıca burdan çok teşekkür ediyorum.
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: akbil
|
oha gosterge efsane olmus
hayirli ugurlu olsun insallah simdiden,denicek araba bulmaya calis,dusun dusun HAHA ![]() ![]() kazasiz belasiz insallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Masallah
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
Maşallah gardeşim basınç saati olmuş
)
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
iyimiş maşallah 335 güzel otomobil keşke manuelide gelseydi
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
maşallah..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Keşke direk alacağım araba o olurdu
__________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechWorks
|
2 tane falan var diyorlardı yalanmı o iş? grey market fgelen?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Masallah cok guzel olmus
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
hiz rezonator olmadan dumduz boru zirilti yapmiyor mu?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: evo x
|
maşallah kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BMW 325 ci
|
41 kere masallah.çok basarili bir proje olmus...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 99' B16A2
|
maşallah sebo konuşturmuş yine
)
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Masallah cok güzel...
Allah kazadan beladan korusun.. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Satılıklar arasında bulamadım manuel 335 ve kimsede de görmedim şehir efsanesi olabilir.
Çok az zırıltı var oda 3.000 devirde geliyor basınç açınca araba. __________________________________ So fast, So furious... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Masallah ya bir kere kullanma sansim olmustu da orjinalinden 3000 den sonra gelen sesi bile guzeldi
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:38 ::::

hayirli ugurlu olsun insallah simdiden,denicek araba bulmaya calis,dusun dusun HAHA