Adamı böyle pejocu yaparlar
Adamı böyle pejocu yaparlar
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
SpyPhoto
Uploaded with ImageShack.us
vayyy abimm sen ne yapıon nerelere gidiyon hiç haberleşemiyoz yuzune hasret kaldık yani abi aradım bak baskasıyla konusuyo dioTeşekkür ederim spy için bu arada arabayı özlediğimi hatırladım
![]()
dogru eşşekliğin büyü bizde ama arabamız yok artıkın dolmuş otobus ogun saat sekizi ettik aradım bu seferde sen cıkmıstın galiba sonra aradın abi geç çıktık hafta sonu sen dönecem dedin sende dönmedin dinime küfreden müslümbirdsanayiye gidiyon demionki kardeşim gidermi acaba bi aramıyon abi
atım arabam yok zaten bi yere gidebildiğim yok öle kaldım araba orda ben burda çıkar çıkmaz hazırla Atlangoçu abi eskisi gibi iki bira bir roll devam edelim kaldığımız yerden olmamı
![]()
bilseydim bende cekerdımm aracıyakından gordum ınsallah sonucları guzel olcakkk hayılrısı olsunn senın ıcınn
kacc saat yanında durdum makınanınn
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Valla herkesten resim video alabiliriz sıkıntı yokaracın basına gidemiyoruz işten dolayı ama giden arkadaşlar garaja koysun sıkıntı yok
Valla sanırım o panelin dagılma kısmında garajdaydın sende çok keyifli görüntüler çıktığından şüpem yok inşAllah hepimiz için hayırlı ve eğlenceli güzel bir araç olur tek başına binmek için araç yapılmaz
Teşekkürler tekrar ilgine.
bizim gordugumuzden daha ıyısıne sahıp oalcaksın sende onla yetın artıkk ...
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
hortBugun biraz dolaştım kaçak kontrolü yaptık. Bir kaç güne ayarı yapılcak ve kardeşim ağız tadıyla binecek inşallah.
biraz fotocuk..
![]()
Hedeflenen güc konuşmaktansa ayar'dan sonraki denemelerde kimlerle yürüdüğünü görmek bizim için daha tatminkar olur.![]()
Evde modemde sorun cikacak zamani buldu eyvAllah kardesim saolsin kendi araban gibi benimsedin araci bakalim insAllah bu sefer hersey guzel gidiyo ve sonucuda hep beraber bizi mutlu edecek. Sira ayarda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)