maşallah flanşları nerde kesitridiniz ve tahmini beklenen güç nedir
Maşallah Allah utandırmasın benimde elimde bi charger var kurtlanıp duruyorum ama bakalım anlatımlarınız sanırım güzel bi yol çizmeme yardımcı olabilir detayları paylaştığınız için bi teşekkür etmek istedim
kanka hadı artık yanıoruz yaaa![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Bugun kalkip beykozda taa sefakoye geldim honda radar dan krank kasnagi almaya dun telde konusup sozlesmemize ragmen kasnagi evde unutup tatile gitmis bugun dukkanina ilk girisimdi son girisim oldu
sabahki can sıkıntısından sonra ustamı aradım ve sanayiye gelirken edirnekapıdan sert alüminyum al gel halledelim sıkma canını dedineyse gittik aldık bugün tornaya teslim ettik normal kasnak kullansaydık 4 kanallı olacaktı SC nin kasnağıysa 6 kanallı, gerekli
hesaplamalar yapıldı ve krank kasnağı 5 kanallı olarak imal edilecek böylelikle 5 kanallı kayış kullanıp daha güçlü bir kavrama sağlayacağız
Uploaded with ImageShack.us
Gecmis olsun kolay gelsin cnc deki kasnak ciddi guclu ve dayanikli olur dogru secim daha iyi olmus yakin zamanda yola cikmaya hazirmi ?
kaput altinda nefes almaya yer kalmamis masallah. su ustan var ya harbiden eli opulecek adam. Bastan sona el emegi
maşallah abi kasnak durumunda terslik olması tam istediğiniz gibi olanını ürettirmeye itmiş demek hayırlısı oymuş, sıkıntısız dertsiz çıkacak inşallah
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
İlk çalışma videosunu bekliyoruz![]()
kaputun içide baya gösterişli olmuş
![]()
hocam kaput içini bece şarşır yapmadan önce boyatsaydın sokup herseyı
www.honda-tech.com