Baştan sona soluksuz okudum diyebilirim. Banada bir örnek teşkil etmesi hasebiyle sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
son dokunuşlar çok hoş olmuş abi basınç sorunu da tahminler doğrultusun da çözülür umarım
keyfini sürmeye doyulmayan bir araç hazırladın en başından beri, umarım sağlıklı kazasız belasız kullanmaya devam edersin
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Serkan yeni charger kasnağının çapını neye göre hesaplayıp tekrar yapıcaksın?
Bak burda dayılar M62 için bütün verileri yazmışlar, M45 içinde paralel olabilir diye düşünüyorum
index
Ok. O zaman sen bi yaptır benim içinde 10 psi lık yaptırabiliriz daha sonraBelki o konuda topu sana atarım haberin olsun
![]()
YouTubeDR.ECU
birkaç ufak detay ekledik onuda paylaşmak istedim aracımın ayna dibini piano black yapmıştım baya hoşuma gitmişti fakat yan kapı cıtaları mat kalmıştı hazır pasta cila kasnak ufaltma falan sanayideyken araba yan cıtaları boyatim dedim aynı zamandada cam sıyırma cıtalarıda dökülmüştü onlarıda boyadık tüm cıtalar piano black
Uploaded with ImageShack.us
altanın kasnağı bana pahalı geldi herşeyi tornada yapınca bunuda yaparız dedim ve gidip ham maddeyi edirnekapıdan aldım tornacımıza verdik sağ olsun güzel ir kasnak yaptı orj kasnak 65 mm di 0,3 bar basıyordu hesaplamalara göre 58 mm 0,5-6 gibi basıcaktı bizde 58 mm kasnak yaptırdık fakat 0,4 bar bastı bizim sistemde normal miniye göre hesap farklı cıkıyor neyseki bidaha kasnak yapmamıza gerek yok sonrasında basınc arttırmak istersek kasnak alüminyum olduğu için tornada istediğimiz kadar ufalta biliriz![]()
farklı çıkmasının nedeni galiba senin intercooler ve borulamandan kaynaklanıyor...
böylede güzel bence iyi gidiyor suan askere gitmeden typer tokatlada askerde düşünür düşünür durursun....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)