Emir senin araban dışında diğer sx ler kazalı zaten dimi :D ya da sen öyle görüyosun
Printable View
Maşallah çok güzel... :) 2-3 senedir düşündüğüm bir proej, bir gün drift aracı yaparsam inşallah aynı şeyleri yapıcam :) ama turbosuz yine de olmaz ya..
iyide şimdi şöyle bi çelişki cıktı ortaya barış :) Drift icin nazlı diyip sende kullandın
Burn out ta motor araba haraket etmediginden yeterli soguma saglamaz kullanılan yag tipinden aracla yapılan haraketlere göre degişir ha 1 2 burn out yap zaten bazı aksamlar rahatlıkla zorlanır sogutma yoksa yeteri kadar sıkıntı olur
egt göstergesi oil temp water temple bir sıkıntı oldugu zaten gözükür
Şase ve kabin kısmı sıkıntısı yoksa no problem ama şu var hani agır kazası olur saklanırsa o zmn ayıp sen arabayı satıon sonra şaka ile karışık mı artık bilemem senin arabada taklalı diyorsun ben o kısma nitelik dedim tampon dur camurluktur egilsin düzeltilsin fark etmiyor kaporta aksamı hadi boyalıda olur arac yastan dolayı onuda gectim ama tavandır şasedir podyo dür sıkıntı yaratır ama sonucta metin baktırmıştır araca diye düşünüyorum
Şimdi dogru söyleyen 9 koyden kovulur benim 1.5 ay araba aradım neyin nasıl oldugu kaza durumu vs herşey gözükür zaten gözle olmasa bile koy cihazi okusun sana durumunu =)
s13 ume ej207 cakiorum az kaldi,
emeğe ve o emeği veren ellere sağlık. başarılı bi çalışma çıkacak ortaya. sorunsuz sıkıntısız kullanmanız dileğiyle. anlatım tarzıda iyiymiş.
elektrik tesisatı tamam...
ews bizi biraz zorladı ama yaptık :)
ustune bide mars bastık. yavas yavas eklicem. :)
arabanın ismini koyuyorum ///M13
tamamdır moruk :D
Projenin ismide tescillendi :) Önümüzdeki ayın dergi kapağını hayal edebiliyorum sanırsam :D
dergilere daha var kanka :D widebody o bu bi dunya iş var :D