Kanka hadi hayirli olsun simdiden ama o blok kaynatilmis onceden diyolardi dogrumu![]()
Kanka hadi hayirli olsun simdiden ama o blok kaynatilmis onceden diyolardi dogrumu![]()
nissan mı bmw mi derken arasını bulmussunuz güzel bi proje umarım aracın dengesi güzel olur driftte basarılı bir sekilde kulanırsınız
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bu arabanın kaçtane babası amcası dayısı var merak ediyorumbugün biraz korkuttuk seni Seçkin abiyle ama olsun
tatak tatak tatakkkkk
![]()
boyle seyleri nerden uyduruyosunuz yada nerden duyuyosunuz cok merak ediyorum... kazali araba görüşünden kasıt, tampon kırılması veya camurluk egrilmesiyse evet kazalı arac. benim gözümde kazalı ve toplanmış arac şaselerinden oynama olan araçtır. aracın sasesine boya degmemiş ?
ayrıca burnout yapınca arabaya ne oluyor ? ben burnout yaptım diye mi metin 3 ay sonra motor mu kırdı ? az cok motor bilgisine sahipsin sanırım. konuyu bi araştır bence.
yanlış seyler yapıyordan kastım, drift için hala sr20 yüklemeye calışıyor. sr20 bana gore driftte nazlı ve ısınma problemi olan bir motor. amaç drift ise, o paralara daha iyi motor kombinasyonları yapılabilir. konu bu.
takipteyim,inşallah sıkıntısız bitirmek ve kullanmak nasip olur.ilk marş videosu ve yol videosunu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Güzel bir proje konuyu takip ediyorum.İlk marş sesini dinlemek istiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)