maşallah canlı gördüm kendiside gidişide cok güzel Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Printable View
maşallah canlı gördüm kendiside gidişide cok güzel Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
benle gazlama adamı titretirim morukcum :D biraz daha binebilseydik böyle iyiydi ama :( geçmiş olsun tekrardan yeni halini merakla bekliyorum,güzel olacak inş :)
Kazasiz belasiz keyif almalar :) bir turbo teg te ben dusunuyorum :) yapmak bakalim nasip
giremedim siteye yazamadım ....
şakadır herhalde diyorum....adamın birine özgün çok yoğun kafasını kaşıcak vakti yok dedim diye gücendiysen ve bunda ciddiysen ya bunu sana söyleyen arkadaşta sorun var !!!! yada sen artık bize farklı bir pencereden bakıyorsun....neyseki kime söylediğimi net hatırlıyorum sorar öğrenirim olayın aslını.....
konuyu bence burdan uzatmanın gereği yok....söylencekleride sorulcaklarıda yüzyüze konuşmayı daha çok seviyorum.....
titreme konusuna gelince....senimi kırıcam hadi titremiş olsun :))))))))
aradım açmadın telefonunu :soru:
özdin abi çok geçmiş olsun bundada bi hayır vardır sonuçta
özgün izmirde bu arada mustafaların orada bulabilirsin :D
sağolasın muştu.....
biliyorum burda olduğunu....ama gücenmiş bana telefonlarımı bile açmıyo :)))))))
abi geçmiş olsun :( ama bahaneyle yakında çok daha iyisi olacak sanırım :D
evet murat en azından çıtamız daha yüksek olacak...bakalım yapalım görelim nasıl bişi çıkacak ortaya....
Isim var ayar yaparkn acmiorumm bilmiomusun :) kasiyamiyorm kafamin:))>)
haspamın kaprislerine bak sen :))))))
Çok geçmiş olsun
Her işte bir hayır vardır,çok daha iyi olacak tegimiz ;)
Allah kolaylık versin.
evet halilim nasipse çok güzel olacak....
hayırlı olsun maşallah