sağolasın erolum....evet ben seviyorum bu arabayı galiba :)))))))....
Printable View
özdin abi maşallah,kazasız belasız kullan.ne zaman geziyoruz :)
harika maşallah özdin abi güle güle bin :) integra sana yakışıyor :)
Abi, Umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Allah utandırmasın, son zamanlarda kocaman nazar boncuklarına ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm araçlardan birisi... maşallah...
Hay Maşallah Özdin abi.
Çok kaliteli olmuş.
uzun yıllardır biliyoruz integrayı özdin abi
eski hali de iyiydi ama yeni hali daha bi güzel olmuş ;) ayrılıp kavuşan sevgililer gibisiniz :)
şimdi maşallah çok güzel olmuş diyip de ceza almayalım bi iki şey soralım :D
dyno kastyle daki dyno mu öncelikle onu sorayım :)
debriyaj olarak bişey varmı 75 bg kayıp var gözüküyor da merak ettim:)
bide tork enteresan geldi daha yüksek çıkar diye tahmin etmiştim. :)
son olarak videoda denediğin araç ve cam car ne tam çıkaramadım :D
tekrar kavuşmuşsun neticede sevgiline hayırlı uğurlu olsun :)
sağolasın can....darısı seninde başına diyip başlayım soruları cevaplamaya...
evet kastyle daki dynoya çıktık... debriyajım act extrem çok güçlü bir debriyaj.....
75 beygir kayıp bencede biraz saçma...sebeini anlayamadım...ama ölçüm yapılan atmosferiklerdede 50 / 60 civarında kayıp görünce çok üstünde durmadım açıkçası...belki cihaz kalibrasyonuyla ilgilidir...
tork ve yere verdiği bilgileri paralellik gösteriyor....sebep yine kayıpla alakalı olabilir bilmiyorum....
ordaki arabaların tümü type r ben hariç....selçuğun type r ile denemiştik o akşam...cam car siyah type r tuncerin arabası...sağımdaki beyaz bds....
Allah utandırmasın abi :) kavuştun oğluna geri topladın canavaraşmış hemen :D ... bende oğlumu geri almalıyım :) teg başka bir bağımlılık kullanan bilir :) jaspery green ise bambaşka bir renk :D
videodan net belli olmuyor ne kadar önde olduğun diyecektim ki sonradan farkettim ki basınç daha düşükmüş :D o zaman gayet güzel yürümüş abi selçuk abinin araba çok iyi gidiyordu :)
0.7 de çok neşeli olur :D işallah kısa zamanda motor içine de girip 1 bar üstü basınçlara da koşarsın :)
biraz geç oldu kusura bakma abi askerlik işte :)
hayırlı olsun abicim Allah daha iyi güçler nasip etsin :) maşallah
o denemede 240 hp civarıydım sanırım...ekürimin arabası cidden iyi yürüyordu....evet biraz eskitelim motorumuzu elbette içinede el atıcam...hatta bulduğum malzemeleri yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum ki he dediğimizde hazır olsun...07 nin biraz üstü zaten 300 sınırına getirecek bizi...motora girmeden onu geçmek istemiyorum....sağolasın :)
CARdeş satılınca çoook üzülmüştüm. Demiştim ekürime satma, motoru cincik gibi topladın, ilerde temiz bir setup yaparız, üfleriz yine:) Neyseki döndü dolaştı yine CARdeş olduk, hem coilleri ile hem de tüpü ile daha iyi bile oldu. Ekürim de bi güzel makyajladı, çok seksi oldu çoook.
Türkiye sınırları içerisinde bir o kadar seksi, bir o kadar hızlı, aynı zamanda şehir için 23kr yakacak kadar da ekonomik başka araç varsa beri gelsin:)
Kazasız belasız problemsiz gazlaman dileğimle ekürim.
Seninle aynı klasmanlada olmadık şimdiye kadar, benim CAR geliyor yolda, sanımız sıkıldıkça bol bol gazlarız artık 0.7barlarda...