kazasız belasız öğretmenim![]()
Kazasız belasız Özdin Abi![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
sağolasın...özeline bişi yolladım bakıver......
sıra sana geliyo sölemedi deme))))))
iyi dilekleriniz için teşekkürler .......
uğurcum daha iyileri senin olsun inşallah
senin map sensörü arızası halloldumu ? ...draglar bizi aşar....ama belki zevk almak için iddiamız olmadan...kimbilir ?
normal kullanımda pek bir şey farketmiycek gibi....ama basınca maşallahı var...500 civaRI OLABİLİR....ama değişebilirde....şu anda her aralıkta allah ne verdiyse)))))))
sağolasın kardeş....
maşallah kazasız belasız çufslamalarmaliyet ne kadar oldu.buraya yazamazsan öm den alsam merak ettimde
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşallah özdın abı gayet guzl yuruyor dahda ıyı yurucek emınım hayırlı olsun
www.honda-tech.com
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Sorunsuz kullanırsınız inşallah..hayırlı olsun![]()
güle güle kıllanman dileğiyle log için cem saolsun yardımcı olduama
obd0 saolsun gene yardım etmedi bize hayırlısı OBD1 Rulez yapıcem onuuu![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yok ne sakıncası olabilir....bütün malzemeleri sıfır kullandık....hiç kullanılmış parça takmadık üzerina....bu şartlarda toplam 6.000 ytl civarında bir masrafım oldu...kullandığımız kalepçelere kadar dahil bu fiyata....önermiyorum ama kullanılmış ikinci el ürünlerle dahada ucuza maledilebilir........
iyi dilekleriniz için teşekkürler....çok ortada olmaması şimdilik daha iyi...belki daha ronra açarız biraz önünü
seninkinide bekliyoruz sabırsızlıkla....''oz'' bahsetti biraz
sağolasın kardeşim.....
hayirli olsun ozdin abi , en yakin zamanda videolarini goruruz umarim , kazasiz belasiz .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)