maşallah kemalcan allah utandırmasın kazasız belasız
maşallah kemalcan allah utandırmasın kazasız belasız
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Masallah kismetse ilk marş ne zaman,hedeflenen tahmini guc ne olacak?
Delisin sen kanka honda delisiMaşşallah punisher lara
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
bu projelerin çeyregi konya'da olsa çok mu şey istemiş olurum
allah tekerini düz bastırsın dostum
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Maşallah Kemalcan roll king geliyo galiba
Sami Ramazanoğlu elini değmiş ayarlarınıda o yapar herhalde herkesin eline emeğine sağlık hayırlı olsun abicim
maşallah kardesim güle güle kullan inşallah
emeklerinin karşılığını alırsın umarım..
Allahına kurban kardeşim güzel işler çıkartıyorsun. Allahım kaza bela sıkıntı sorundan uzak etsin
güzel günlerde güle güle binersin inşallah. Böyle temiz bir arabayı senin almana da çok sevindim
kanka. Artık roll videolarını bekliyoruz
Başta Sami Abinin - Mustafa Ustanın ve emeği geçen herkesinde ellerine sağlık.
öncelikle maşallah umarım istediğinzden daha iyi olur
merak ettiğim n/a araçta neden lightweight kol yerine pauter kullanıyorsunuz ???
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
söyleyene baksana konyada hondanın merkezisiniz murat abi ustam AR S2000turbo yu topladı rodajda biliyorsun olacakları sendüşün Kemalcan kardeşim hayırlı olsun Allah utandırmasın antalyanın ep3 leri hızlı maşallah bayram sonu antalya çıkarması yapacaz biterse rol yaparız inş
eyw. Erol abım..
Allah razı olsun saolun..sızınkıde ıns ıstedıgınız gıbı olur..
ahh kankamm sorma bu son olsun bundan sonra B turboyla turboya baslalıyorum nasıp olursaa..
Allah nasıp ederse hafta sonu mars basmıs oluruz..guc konusunda bır fıkrım yok aslında ama asagı yukarı ne cıkartcagı bellı..
saol kardesım..bakalım artık ne yazıldıysa o hele kı emeklerımızın karsılıgını alalım gerısı onemlı deıl..
eyw. Kadir abım..abı bellı degıl ya ıstanbul cıkartması yapıcam bu sırada yuro abı ayarlıcak yada dırek adanaya gıdıcem samı abıden rıca edıcez Mustafa abıyle tam bu konunun mukayyesınını yapmadık bakalım..
tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın..kollar zaten lightweight samı abı pauter fırmasın custom olarak ıstemıs bıldıgım kadarıyla en azından sunu kesın bılıorum kı orjınal k20 kolundan baya bı hafıftı ama su anda gram olarak aklıma gelmedı..
eyw. baskan beklerız buyrun..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
masAllah larını esırgemeyen abılerıme kardeslerıme tesekkur ederım Allah razı olsun,hersey gonlunuzce olsun..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Kardeşim Allah utandırmasın inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
_OEM K24 ZINCIR
_ OEM K24 ZINCIR PALETLERI
_ OEM K24 KARTEL KAPAGI
Blok k20 ise bu oem malzemeleri niye kullandınız dahamı sağlam oluyor.
Yanlış anlaşılma olmasın k serisine yabancıyım o yüzden soruyorum bizim b serisinde her şey birbirine uyuyor acaba bunlardadamı öyle diye sorayım dedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)