-
-
-
İşte size resimlerden bağzıları :D
Motoru arka tarafa sorunsuz oturttuğumdaki sevinci bikaç foto ile ölümsüzleştirdik :D
Bu arada arabanın üstündeki toz kütlesine bakıp aldanmayın garajda bir araç zımpara oluyor her gün temizlememize yıllanmış proje görüntüsü :D Ama daha başlıyalı sadece bikaç gün oldu :)
-
vallahi bravo, elinize emeğinize sağlık, bitince çok eğlenceli bir araç olucak gibi...
-
projeyı cok yakından canlı olarak izleme şansını yakalayan birisi olarak söylüyorumki bu adam deli yakında ön tarafta kalan boslugada bı motor taktıgını gorursem hıc sasırmıycam :):)
-
Evet projemiz az kaLdi kısmetse birkaç hafta içindi bitmesini umuyorum. Artık ön taraftada motor görürsem bende şaşirmam Gt den herşeyi bekLer oLdum :D
-
gerçekten cesaretli ve başarılı çalışma umarım emeğinizin karşılığını alırsınız
-
VaLLahi böyLesine bi projenin gözümün önünde yapıLmsı benım ıcın buyuk sans dıe dusunuyorum...
Haa! gökhan abımı...ondan herseyi beklerım...:)bi gun geLdık hersey tıkır tıkır yapılıo ertesı gun motor arkaya gecmıs !!!!!! :)
-
ahahaha ya gökhan sen harbiden kırmışsın olum :D drift yapacaz hemi :D
-
Evet drift yapçaz bu gidişle :D
-
-
hadii gökan gelde araç senii bekliyor sakaryada :)
-
son durum nedir araçı çalıştırmışsınız ama yürüyor mu peki ?
-
Gökhan abiyi bekLiyoruz tekirdağda :D
-
-
ilk resimler nerde son resimler nerde :)
maşallah gerçekten Allah ağız tadıyla tadını çıkartmak nasip etsin inş . ;)
-
çok emek verilmişş allah utandırmasın.
-
Allah utandırmasın, hadi hayırlısı...
-
hatırladığım kadarıyla gökhan abi helikopter mühendisimiydi neydi hatta bu aracın daha ilk turbolanma günlerinide hatırlıyorum bua raca izmirde nerelerde blok aramıştım ama neyseki günler geçti şimdi caddelerede yerini almak üzere