metal yargunlugu gibi gördüm araçta maşşalah kazasız belasız
Printable View
Bu projeyi zevkle okuyorum ve arkadan itişli twin turbo projesini merakla bekliyorum ;)
Noldu bu arabaların durumu, yok mu bir gelişme felan. Yeni haberleri ve fotoğrafları bekliyoruz.
Hakikaten. Sonuç ne? Sarı Swift'in tamponu Mali Car da gördüm Ağırmış Hafifletiomuşsun. yokladım biraz ağır evet. :)
bu konu da durdu mu duruyor :)
Şaside gerekli güçlendirmeleri yaptıktan sonra sonunda, motoru sorunsuz bir şekilde yeni yerine yerleştirebildim. Akslar takılı araba yürür halde. Şu anda tek sorunum arka kaliperleri yerine takabilmek için flanş yapmam gerek. Onu da hafta sonuna kadar halletmeyi planlıyorum.Şimdi gidip vites kolunu takçam :)
Yeni resimleri akşam koyarım
valla gökhancım merakla bekliyoruz kardeşim.
...........
http://videos.streetfire.net/video/S...Rwd_635974.htm
ilk test sürüşü düzgün bir kamera olmadığından gece wakti anca bu kadarını çekebilmişler.
Şu anda atmosferik halde. :beuj: :Deli:
Difransiyeldeki kilit ve yerlerin ıslak olmasının etkisi ile hemen dönüyor. :hahaha:
Araç press' e girmemişmiydi? :beuj:
RWD olanı yürür halde görmek güzel. Diğer aracı presslettiniz diyorlardı en son :)
Pres olayı son anda kapıdan döndü. Çok dellendiğim her şeyin ters gittiği bir anda ani verilmiş kardı. Sonra bir süre ara verdikten sonra her şey yavaş yavaş yerine oturdu. Ama caner de biraz fazla abarttı pres olayını
düzeltme...
:D Valla Gökhan abi kimsenin haberi olmadan Tamamladı(helal olsun)...dötünü de savurdu sonunda :)
harbi press olayından son anda vazgecılmiş...Hayırlısı:icon_tup:
Yan yan suziki :D