maşallah emeğinize sağlık
bugra traction bar -coılover ve kilitde kullan muhteşem 3 lüşeklinde
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
abi kesinlikle aklımda yapcm hatta şu rodaj bitmeye yakın şanzuman parçalarını siparişini verem diyorum kafam karşk ne yapcam bilemedim fuat 4.40 final drive +- mahruti + kilit takım şeklinde yolluyo q1 e öyle bi işlem mi uygulasam acaba ??? yada b16a komple şanzumanmı tercih etsem telli eski tip y1 olanlar ...............yadaaaaaaa s80![]()
-- Japan center --
hayırlı olsun Buğra Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inş . çok emek verdin karışılığını alırsın inş
Hacı emmi gaç guruş onlar biliyon mubeni aşarrr ama genede konuşalım
bi belki aşmaz beni hehehhehe
-- Japan center --
rodaja başladıkk tepkimeler güzel alt devirler çok çok iyi daha üstleri görmek nasip olmadı
![]()
-- Japan center --
rodaj sonlarına doğru 4.000 dd limitörlü vtec OFF olarak kalkış 0-10010 sn gibi bişey
-- Japan center --
carbon kaput-buji kapağı çalışmalarımız
vol.2 bagaj yapcam yolda başlıcam yakında
hedef 700 kg210 küsür ve üstü hp
ön koltuklar bride arkalarıda bride yapalım dedik despe abimm sağolsun![]()
kumaşa boğdu bizi
![]()
-- Japan center --
abii inşyeni mekana taşınıyoruz bu haftaa allahın izni ile başlıyoz bende yıllık izindeyim carbon işine agırlık verdim benm kaput çıktı ef kalıbımız var artık
sırda eg ek s2k hatta önümüzdeki hafta s2k yapmayı planlıyoruz bi kerdeşimize
-- Japan center --
Bugra karbonlar cok guzel olmus. Benim tavsiyem sanzimanda 4.40 kullanman 4.785 ile devir donmen gerekiyor yuklu vtecde denedik 4 sonu 9750 devir de 5 e atinca yuruyodu(stg3 pro egz ile)4.40 candır. Kolay gelsin
He bide karbon bagaj olunca haber ver
Not: std vtec dede 4.785 denedim 4. Vites ortasina kadar cok guzel ama 4 sonu ve 5 intahar![]()
Ben gitmeden sana parçaları yolluyacam zaten aklımdasın da bende arabayla uğraşıyorum bitsin sana detayları yazacam inşallah![]()
yakisikli masallah
www.honda-tech.com
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Abı çıkmadım ama benimki en boşu ne klima ne sunroof ne hidrolik direksiyonvar birde kaput bagaj carbonladık mı güzel kilo avantajımız olcak
![]()
![]()
-- Japan center --
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)