of of of o haliyle öyleyse yeni haliyle nasıl çok merak ediyorum maşallah abi![]()
Arkadaşlar, bugün Z06yla küçük bir yoklama yaptım. Yavaş vites atmama ve jantlar/lastikler büyüdüğü için göstergenin pek doğru göstermemesine rağmen fena bir video olmadı...
https://www.facebook.com/photo.php?v=569696136404376
Mükemmel bi araç Maşallah ,tam bi canavar işlemler sonucu ne kadar bi güç yakaladınız ,bide sakıncası yoksa ne kadar para yedi bi canavar .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Teşekkürler tekrar
Çok teşekkürlerŞu an atmosferik olarak takriben 650-700 HP civarında olmalı. Onun dışında 175whplik nos taktık en son metanolle birlikte... Toplamd aişte 900-1000 civarı olması lazım.... Çok para yedi... Hesabını bilmiyorum, şu an bilmek de istemiyorum, ama istediğim gibi oldu sonunda
Bu arada aracın son halini koyayım, metanol kitinin vb olduğu, koymamışım...
Verilen emek ve para gercekten mukemmel
Boyle projeler gormek gercekten sevindirici
Ins.sorunsuz sekilde binersiniz
Bu arada kesenizede bereket
Allah utandirmasin
Arkadaşlar aracın subap kapaklarını kırmızı kromla kapladık, güzel oldu bence...
Nos basarken daha sağlıklı olması açısından metanol kit hazırladı AVK servis ve onu taktık Satılmış Ustayla birlikte.
Bu da İstanbul'dan bir kare
![]()
Süper proje olmuş elinize sağlık
çok güzel maşallah renk harika
Çok teşekkürlerC6 corvette alıp bu güçlere ulaşmak biraz daha zor ama mümkün, en kötü Z06 motoru alıp takabilirsiniz
Doğrudur.... O da Z06 bu arada, Eröz'ün twin turbo aracından sözediyorsan...
Rica ederim, ben teşekkür ederim
Teşekkürler![]()
MAŞALLAHHHH...ALLAH (c.c)nazardan beladan kazadan korusun çok güzel![]()
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
abi süpersin valla sırf senin aracı izlemek için bekledım ist parkta yanına gelicektim fırsatım olmadı. sesi solugu harika
bizde böyle izlemekle yetiniyoruz bir türlü başlayamadık araca![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Masallah yardirmaya hazir bir zipkin gibi duruyor , kazasiz belasiz ins dikkat ette Z28 kiskanmasin :P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)