Kanka bole bişi yok gercekten Allah kaza bela vermesın agız tadıyla binmek keyfını almak nasip etsin
Sırıtıcak biliyorum ama ön plakayı tampona bi yere koy seni özlemişler ilk gunden bi bahane bulmasınlar :)
Printable View
Kanka bole bişi yok gercekten Allah kaza bela vermesın agız tadıyla binmek keyfını almak nasip etsin
Sırıtıcak biliyorum ama ön plakayı tampona bi yere koy seni özlemişler ilk gunden bi bahane bulmasınlar :)
Maşallah kanka Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin sana. Nazarlardan,kazalardan,belalardan korusun inşallah.
maşallah müthiş olmuş sorunsuz kazasız belasız günlerde kullanın İnşallah :)
Masallah; agiz tadiyla binmek nasip etsin rabbim.
maşallah gerçekten , buram buram emek ve kalite kokuyor araç.
son fotoda usta turboyla sübliminal mesaj veriyo :D
kazasız belasız kullanmanız dilegimle okadar güzel nadide bi araç olmuşki sürmeye kıyılamaz resmen :)
Coolerin hakkını ver hakkını
Minimum gtx35 lazım o görüntüye, masa kadar coolera fındık turbo istemiyoruz :D
Ellerine emeklerine,kesene bereket dostum muazzam olmuş 96 görüntüsünü sevmezdim senin arabanla fikrim değişti :)
Kazasız belasız kullanırsın inşallah. :) O jantları satarsan haberim olsun haha :D
Herkesin güzel sözleri için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar soğolun
sanırım birçoğunun v1 görüntüsünün okadarda kötü olmadığı fikrini değiştirdim :D
batu baska jant takamam abi frenlerle sıkıntısız oldu bunlar:)
doucum 2 ye al geliyorum yada piste cıkalım :D
Pazar günü körfeze getiriyormusun arabanı ??
Cok yakışıklı oldu onur zevkli adamsın. ..
MaşAllah harika olmuş.
Emeğinize kesene bereket 2 haziranda görmek üzere diyorum , maşallah
ingilizlerin roger clark ı varsa bizimde onur bayrak ımız var .
96 goruntuyu bende sevmıyorum ama farı karartıp tamponun yarısınada ıntercooler koyarsan tabıkıde guzel gorunur.
bu arabayı giderken görmek ne güzel. Fazla yattı artık tam zamanı:)
Siz şimdi bu arabayı dışarı çıkartıp sürecek misiniz. Bu pis dünyada, bozuk asfaltta, oksijen oranı düşük atmosferde felan. Ahahaha. :D Maşallah ama ben olsam paranoya yapardım kullanırken. :D
Guzel sozlern icin tesekkur ederim. Dusuncem yagmurlu havalar haricinde araca binmek eger ben binemezsem sikilip satarim baskasi biner yaptim binicem abi mantigindayim arabayi kullabrken yerdeki minik taslardan kactgm oldu bu seviye ne kadar yukselir blmiyorm vallahi:D
Maşşallah araç çok iyi Allah kaza bela vermesin
subaru fabrikası uğraşmamıştır bukadar üretirken. valla taktire şayan yeniden icat etmişşşiniz
Çok özel bir kasayı dahada özel hale getirmişsiniz. Emekleriniz yerini bulmuş aracın daha güzel çekilmiş fotoğraflarını bekliyoruz artık. Hatta yurt dışı forumlarında da aracınızın fotoğraflarını paylaşırsanız harika olacaktır.
Güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkürler.
Son halinin hiç düzgün fotosu yoktu.Fotoğraf çekmekten anlamam
Kardeşimin makinasını aldığım gibi bir iki tane çektim.
[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/7858/dsc0109z.JPG Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/4932/dsc0102wt.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8207/dsc0106ir.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
pampa ceza alıp bızı bu arabadan uzak tutmamanı ıstedıgım ıcın fotoların boyutunu kucultmenı tavsıye edıyorum.ımageshack den foto boyutunu duzenleyıp tekrardan koy kı sıkıntı olmasın .
bıde rodaj yaparken yanlız kalmak ıstemedıgın de benı arayabılırsın.
Maşallah gırtlak dolu dedikleri bu oluyor galiba :p
Geçen akşam sahrayıceditten yukarı doğru çıkıyordun galiba değil mi :)
ben önde ek var sanıyodum boyaymıs :)
Tampon cok hardcore olmus ama cok begendim masallah bu arac guzel bi mekanda prof fotoları hakediyor daha canlı görmek nasip olmadı bi ara bulusalım yakından inceleyelim :)
subarudan Çağırıyorlar
:)
Çok iyi onur tam kıvamında. Projeye bitti diyebilrmiyiz yada nezaman bitirmeyi planlıyosn?
Güzel sözleriniz için teşekkürler
Boş bulduğum her vakit rodaj olsun diye kullanıyorum olabilir:)
Kanka çok sağol prof makinayla çekim yapılcak fakat zaman yok.
Lip değil malesep intercooler tampon altına sığmadığından çok kestik:D lipi takıcak tampon kalmayınca birleştirdik.Musait bi zamanda buluşak
Eyw çok sağol.Benim projem bitmez.Piste çıktıktan sonra aracın verdikleri tepkilere göre alt yürüyenle uğraşıcam sonrasında sanzuman,turbo,wrc valvetrain upgrade vsvs diye gitcek. Hayırlısı.
Off diyorum :D
Tam da burada görmüştüm ironman'i. Bu yönden değil de caddenin karşısından, sokak girişinden falan bi foto alsaydın makinanın orada şaka gibi durduğuna herkes şahit olurdu :) Onur maşallahı var arabanın, diyecek söz bırakmamışsın. Körfez'de Subaru Impreza timetrial day'e gittik, orada özellikle görmek istediğim iki araba vardı. Biri seninkiydi ama göremedik. Yanımızda makina da vardı, orada güzel fotoğraflarını çekerdik ama kısmet diyelim. Sokak aralarında çıktı karşımıza :)
Neyse benim araba da bitsin, fotoğrafçı arkadaşım var, "kırmızılılar" olarak bir foto çekimine çıkarız artık :D
Tekrar tekrar maşallah, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim dostum.
Maşallah çok emek harcadınız ama kesinlikle sonuna kadar değmiş kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Benim sorum radyatör'den olucak. Önde intercooler neredeyse heryeri işgal etmiş :D radyatör'e rüzgar gitmesini engellemiyecek mi ? Gördügüm kadarıyla sadece panjur'daki hava girişinden sogutucak yeterli olur mu sizce ?
ALLAH tekerine taş değdirmesin,maşallah...
maşallah kardeşim ya nakış gibi işlemişsin..
kazasız belasız kullan
kanka 22b body kitli gf8 olsun, sen yaparsın :D sen aslansın sen kaplansın..
kanka fiber malzeme tarzı bana göre değil.Güzel iş çıkarmak için çooooooooooooook uğraşırız.Bence güzel işçilik olsa bile olmaz:D bana başka birşey de piste çıkacağım ilk gün sende gel çıkalım beraber ::D
Çok uğraştık ama değdi çok teşekkürler
Çok teşekkür edeirm çok sağolun:)
Şuanda log larda yeterli gibi gözüküyor Subarunun orjnal radyatörü ufak denilicek bir radiyatör değildir.Fanlarda oldukça yeterli.Intercooler soğutma görevini yerine getiriyor ise hava sirkülasyonu vardır e arkasından çıkan havada radyatör için yeterlie soyutmayı sağlıyacaktır.
Güzel sözlerin için çok teşekkürler
şimdi gırtlak dolu diycez de yetersiz kalıcak :cool:
Maşallah tekrar tekrar , güle güle sorunsuz binmek nasip olsun.
Evet Arkadaşlar benim wagonla 0.4bar safe tune haliyle İstanbul Parkı tanımak adına 7 temmuzda piste çıktım.Yol tutuşta eksiklerini görmek ve gidermek istiyordum.
Araştırmaya başladım ve
[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9875/4umo.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Fender brace almaya karar verdim daha takmadım ama takanların yorumları inanılmaz.
cusco rear diff brace le birlikte test edicem bakalım:D
http://img11.imageshack.us/img11/169/hxak.jpg
Uploaded with ImageShack.us
[IMG]http://img89.imageshack.us/img89/2/7nh9.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/3838/w0lu.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Bunlarda pist gününden beğendiğim bir kaç fotoğraf konuda olmayı diye düşündüm.
1996 görünüm bir başka. Araç çok güzel maşallah.
Uzaktayım diye ilgilenmiyorum sanma
Takipteyim konuyu ;)
Halaaaaaa mı 0.4 basıyosun vay arkadaş ne sabır var sende, arada bir wg alevli video atarsın özledim ahahhaa
Şaheser maşallah.
Maşallah kardeşim 41 kere maşallah :)