bu arabayı giderken görmek ne güzel. Fazla yattı artık tam zamanı![]()
Siz şimdi bu arabayı dışarı çıkartıp sürecek misiniz. Bu pis dünyada, bozuk asfaltta, oksijen oranı düşük atmosferde felan. Ahahaha.Maşallah ama ben olsam paranoya yapardım kullanırken.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Çok özel bir kasayı dahada özel hale getirmişsiniz. Emekleriniz yerini bulmuş aracın daha güzel çekilmiş fotoğraflarını bekliyoruz artık. Hatta yurt dışı forumlarında da aracınızın fotoğraflarını paylaşırsanız harika olacaktır.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkürler.
Son halinin hiç düzgün fotosu yoktu.Fotoğraf çekmekten anlamam
Kardeşimin makinasını aldığım gibi bir iki tane çektim.
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
pampa ceza alıp bızı bu arabadan uzak tutmamanı ıstedıgım ıcın fotoların boyutunu kucultmenı tavsıye edıyorum.ımageshack den foto boyutunu duzenleyıp tekrardan koy kı sıkıntı olmasın .
bıde rodaj yaparken yanlız kalmak ıstemedıgın de benı arayabılırsın.
Maşallah gırtlak dolu dedikleri bu oluyor galiba
Geçen akşam sahrayıceditten yukarı doğru çıkıyordun galiba değil mi![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
ben önde ek var sanıyodum boyaymıs
Tampon cok hardcore olmus ama cok begendim masallah bu arac guzel bi mekanda prof fotoları hakediyor daha canlı görmek nasip olmadı bi ara bulusalım yakından inceleyelim![]()
subarudan Çağırıyorlar
Çok iyi onur tam kıvamında. Projeye bitti diyebilrmiyiz yada nezaman bitirmeyi planlıyosn?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Güzel sözleriniz için teşekkürler
Boş bulduğum her vakit rodaj olsun diye kullanıyorum olabilir
Kanka çok sağol prof makinayla çekim yapılcak fakat zaman yok.
Lip değil malesep intercooler tampon altına sığmadığından çok kestiklipi takıcak tampon kalmayınca birleştirdik.Musait bi zamanda buluşak
Eyw çok sağol.Benim projem bitmez.Piste çıktıktan sonra aracın verdikleri tepkilere göre alt yürüyenle uğraşıcam sonrasında sanzuman,turbo,wrc valvetrain upgrade vsvs diye gitcek. Hayırlısı.
Off diyorum
Tam da burada görmüştüm ironman'i. Bu yönden değil de caddenin karşısından, sokak girişinden falan bi foto alsaydın makinanın orada şaka gibi durduğuna herkes şahit olurduOnur maşallahı var arabanın, diyecek söz bırakmamışsın. Körfez'de Subaru Impreza timetrial day'e gittik, orada özellikle görmek istediğim iki araba vardı. Biri seninkiydi ama göremedik. Yanımızda makina da vardı, orada güzel fotoğraflarını çekerdik ama kısmet diyelim. Sokak aralarında çıktı karşımıza
Neyse benim araba da bitsin, fotoğrafçı arkadaşım var, "kırmızılılar" olarak bir foto çekimine çıkarız artık
Tekrar tekrar maşallah, kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim dostum.
Maşallah çok emek harcadınız ama kesinlikle sonuna kadar değmiş kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Benim sorum radyatör'den olucak. Önde intercooler neredeyse heryeri işgal etmişradyatör'e rüzgar gitmesini engellemiyecek mi ? Gördügüm kadarıyla sadece panjur'daki hava girişinden sogutucak yeterli olur mu sizce ?
☻/
/▌
/ \
kanka 22b body kitli gf8 olsun, sen yaparsınsen aslansın sen kaplansın..
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
kanka fiber malzeme tarzı bana göre değil.Güzel iş çıkarmak için çooooooooooooook uğraşırız.Bence güzel işçilik olsa bile olmazbana başka birşey de piste çıkacağım ilk gün sende gel çıkalım beraber :
Çok uğraştık ama değdi çok teşekkürler
Çok teşekkür edeirm çok sağolun
Şuanda log larda yeterli gibi gözüküyor Subarunun orjnal radyatörü ufak denilicek bir radiyatör değildir.Fanlarda oldukça yeterli.Intercooler soğutma görevini yerine getiriyor ise hava sirkülasyonu vardır e arkasından çıkan havada radyatör için yeterlie soyutmayı sağlıyacaktır.
Güzel sözlerin için çok teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)