Bugün canlı görme şansım oldu. Ciddi emek verilmiş çok beğendim.
Daha güzel olacağını düşünüyorum parçaları almaya devam ediyor Ahmet abi :)
Printable View
Bugün canlı görme şansım oldu. Ciddi emek verilmiş çok beğendim.
Daha güzel olacağını düşünüyorum parçaları almaya devam ediyor Ahmet abi :)
hayırlı olsun Mehmet abi iyi devir çevirmeler :)
maaaşallah dicek bişi yok emeğinize sağlık.
yuruyomu abı araba bıttımı tamamen ıslerıı vıdeo felan var mı
Güzel proje emeğinize sağlik.
Dün bursadaymiş galiba araç dyno ya cıkartma sansiniz oldu mu ?
kocaman masallah demek ıstıyorum,dun yakından gorup ınceledım,yanı sesını dınleyıp kolumdakı saatı ayarladım cunku benım saatten daha ıyı calısıyor :) ALLAH nazarlardan saklasın..
Hayırlı uğurlu olsun, çok zevkli gibi görünüyor umarım öylede olur :)
Mehmet Abi hayırlı olsun. Projede daha yapmak istediğin bişeyler var mı? Stok f22 parçaları; Motor olarak seri farklı ama H ile F uyum sağlar mı? (Eksantrik,kasnak,kayışlar vs.)
dyno sonucu şimdilik bu kadar :)
http://j1304.hizliresim.com/18/u/mh652.jpg
neden hep h22 koymazlar derdim :D güzel bir proje Allah utandırmasın maşallah diyelim.
Eg kasaya mı yoksa ek'da dahil mi :) EK önceden turbolar vardı 2 taneydi sanırım beyaz ve kırmızı :)
Ek dahil biliyorum
mertcan b serisinden bu gücü almak için tepeli piston dereceli egzantrik ayarlı kasnak vb şeyler kullanmak gerekir bunun maliyeti sen bende daha iyi biliyorsun bu saydıklarımı h22 koyarsak ne olacağı belli ama b serisini swaplamak daha kolay ve masrafsız olduğu için bence çoğu kişi b serisini tercih ediyor bende b serisi koyacaktım bu motor bir anda çıktı ve bence daha güzelde oldu
evet motor içi standart
güzel dileklerin için teşekkür ederim
mertcan birazda bize parça getir hep b serisine nereye kadar :)
evet abi ben 10 ay parça aradım ama sonra farkettim ki kıbrıs bunun cennetiymiş :D geç oldu ama öğrenmiş oldum :) evet bak konyadakini atlamışım bende.. birde şahin vardı h22 swaplı :)
H serisiyle oynayınca şaka makinesi oluyor. hele bir de turboysa ve işin içinde kaizen speed varsa :icon_tup:
link:
KAIZENSPEED Dyno and Helmet Cam FWD Winner IFO Kent - YouTube
Edit:
eg de kilo farkından kesinlikle...
f20b ile h22 blockları hemen hemen aynı, bir kaç modelde Main Journal Diameter farklılık göstriyor..
H22A4 - 50mm (1997 Only)
H22A - 50mm
Bu motorların dışında Main Journal Diameter 55 mm olan h22 lere f20b crank ve rod kullanabiliyorsunuz, bunu neden söyledim :D devir dönmek için :))
KS nin H serisi için çok iyi ürünleri mevcut.. B serisi şanzımanla çok güzel araç çıkar ortaya..
Gösterin h22 gücünü :)