main journal 55mm olan 5 tane krank var ama 50mm büyük sıkıntı... kendimden biliyorum :icon13:
Printable View
50mm lazım değil zaten :) f20b crankı 55mm eğer sizin araçlarınızda 55mm ise f20b crank ve rod ile 1,64 gibi çok iyi bir r/s oranıyla güzel devir çevirebilirsiniz.. Birde sıkıştırma şart..
f20a crankı koyarız bizde ??? :D
http://www.cb7tuner.com/vbb/showthread.php?t=41915
motor içine girecegin zaman yaparsın :)
B serisi şanzıman yerine T2W4 prelude veya U2Q7 accord kodlu şanzıman kullanılabilir oranları aynı b serisi şanzımanı uydurmak için flans vb işler gerekiyor.birde bu şanzımanlar çok kısa kalır 3 te belki 4 te bile sarar araç tutunma problemi yaşarsın
abi hayırlı ugurlu olsun. eksiklikler bitsin abi özellikle izmite seninle denemeye gelicem süprizli birsey yapıcam :) deneme bahane sohbet muhbette gelicem...
Vti a biniyorum suan ama icimde herzaman bi h serisi vardir yakindan takip ediyorum merak ediyorum nasil olacak allah utandirmasin...
6. h22 swapta benden gelsin o zaman.. crx swap h22 yolda arkadaşlar.. serdarcım swap tecrübelerinden faydalanıcam bayram sonrası görüşürüz :)
her zaman abi :) yalnız baştan söyliyim crx te ön motor kulağı varsa hasport kulaklara dönmen sağlıklı olur.. öne kulak takmak zorunda kalmazsın ;)
Masallah allah kaza bela vermesin iyi gazlamalar videoyu merakla bekliyoruz
allah utandırmasın zevkli bir iş olmuş videolarla desteklersen görelim nasıl bir iş çıkmış
deneme videolari koyarim dedin deneyecek araba bulamiyorsun:) ben herzaman denerim seninle.. gecsemde gecilsemde sorun yok seni herkes bilir tanir.. ama anladigim kadariyla urkuttun milleti senin oldugun aksam herkesin bir isi cikiyor..
Abim Allah utandirmasin.
Boncuk h22eg'ye masAllah kocaman.
abı horoz buldunmu? bulmadıysan komsunun kumesten asırırım senın ıcın :)