İçi , dışı , gidişi , duruşu herşeyiyle bin kere maaşallah .
İçi , dışı , gidişi , duruşu herşeyiyle bin kere maaşallah .
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Maşallah Kardeşim,
Yapanın eline emegine sağlık,seninde kesene bereket.Allah kazadan,beladan ve nazarlardan korusun.
Bu güç kurtarmaz seni biraz daha gıdıklaman lazım.![]()
Kocaman bir maşallah darısı başımıza diyelim..
Senin kesene bereket, savaş abi yine kalitesine göstermiş,
Özgününde parmaklarına sağlık..
Allah nazardan saklasın..
CMMotorsport
Abi çok sevindim emeklerinin karşılığını aldığına
Dertsiz tasasız kullanman dileğiyle,
Dipnot: ne zaman 1.2 bar basıcan![]()
maşallah erdem başkan emeğinin karşılığını almak güzel kesene bereket
emeği geçenlerinde eline sağlık
DR.ECU
Güzel proje olmuş emeği geçenherkesi tebrik ederim profesyonel işçilik ve mutlu son
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Erdemim cok sevindim masallah ozgununde ellerine saglik ama eminim ozgunum kafasinda baska dusunceerde vardir dahada guzel gucler cikaracagina eminim tekrardan kazasiz belasiz hemsom
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
abi hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan oraya geldiğimizde yakındanda görebilseydik keşke
STİ
maşallah Erdem abi isim babası Sefa ve konuyu açtığım ilk resimleri çektiğim günden buyana 700 olmuş![]()
1881 - 193∞
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
kurban kes kurban. masallah bro. fazla hırpalama![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Erdem abi kazasız belasız binersin inşAllah.Göğsündeki ağrıya baktırmadan gazlama bence adamın yüreğine indirir bu adrenalin makinesi olmuş..
Tebrik ederim erdem basindan sonuna kadar
Ugrasilarini ve cabalarini gorduk hep beraber yilmadan,yorulmadan elinden gelen herseyi yaptin
Ve sonuc istedigin gibi oldu.Tebrik ederim kanka bu arada bunlar senin gibi bir adama az bile
İnsanlara yardima kosmak islerini halletmek icin elinden geleni yapan bir insansin bu yuzden
Allah herkesin gonlune gore verir. Tebrikler kardesim tekrar
Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.
''İnsanlara yardima kosmak islerini halletmek icin elinden geleni yapan bir insansin bu yuzden''
+10000 katılıyorum , hakediyosun abi kazasız belasız kullan maşAllah
Hayırlı olsun hacı sonunda muradına erdinBiraz hafifletirsen UC'den alirin var koltuğu
Birazda EVO'lar yürüsün di mi ya
![]()
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Uc de bizim arabamız şampiyon aramızda geçmek geçilmek olmaz ismail abimle. Denedik zaten herzaman deneriz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)