Cok hizli olcak gibi erdem.
Abi 272 cam niye kullanmadın devir ceviricam diyon bide neden hks piston
piston sıkıştırması yüksek olduğu için,yüksek sıkıştırma istendiği için tercih edilmişti bu daha önce konuda belirtilmişti incelersen bulabilirsin.
Seçilen egzantiriklerin de liftleri oldukça yüksek zaten 11,5 gibi olması lazım,270 le 272 arasındaki 2 rakamına takılma![]()
kanka videoyu ben çektim bizzat canlı yorumlarımı söyliyim ateşleme yok yakıt yok avans yok basınç hiç yok o turboda buna rağmen canlı bir araba çok çok daha iyi olur ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hemso gaayet guzel oldu bi sefer sanirim su anda tahmini olarak urettigi guc nedir dynoya soktunuz mu?
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Sayende hemsom parcalari getirmeseydin olmazdi. Dynoya cikmadik batikan sagolsun atesleme aldi methanolle ayar yapip dynoya cikicaz nasipse
maşallah canlı daha güzel eylülde etliekmeği getirecem erdem abi
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Hadi hayirlisi ya Erdem, insallah guzel rakamlar gelecek o sikistirmayla ve yakitla.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
maşallah güzel yürüyor.
maaşallahı var abi.Kazasız belasız.Gara Oğlan Yakından daha bir ürkütücü duruyor![]()
Her ne kadar aslında eski bir üye olsam da (bir ara üyelikler silindi) uzun zaman aradan sonra ilk mesajımı sahibi gibi 10 numara bir EVO 8 için atmak istedim![]()
Kıyamıyosun kullanmaya ama yürürken de görmek istiyorumListen kaliteli parçalarla dolu ciddi emek var Allah kaza bela vermesin Erdem.
maşallah çok güzel ve emek harcanan bir proje allah yardımcınız olsun..
abi şu konuyu güncelle ara sırabi video 2 resim vs.. canımız sıkılıyor
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)