Inşallah sorunsuz istedigin gibi Olur kardeşim.setup super
Sadece Bende contaya takıldım en azından toda olsaydı.o ölçü varmı bilmiyorum gerçide
Maşallah inş.. istediğiniz şekilde herşey güzel olurr..
bu sıkıştırmaya dc4 biraz fazla gibi ama kullananda var dediğinz gibi yurtdşında sonuçta alınmş çok güzel.![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Yanlış anlamazsanız sorumu şunu merak ettim. Orjinali 86 olan bir araç 87.5 piston kullanınca aklıma 3 kere motor yapıldı diye geldi. Her yapılmada 0.5 artarak 86.6-87-87.5 diye. Aynı blok üstünde 3 kere mi çalıştınız yani ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yarım bloku 6bine satılan bir ve dolusu boşu yüklüsü stoku her türlü talebi olan bir motoru dolu halde satıp başka bir boş blok üstüne çalışsaydınız bence daha güvenli ve daha az maliyetli olurdu. Madem yataklar ve yağ pompası sorunsuzdu bence kendini kanıtlamış bir aracın motoruna elbet bir alıcı çıkardı. Tabi bana göre. Maşallah diyeyim ben son olarak.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
[QUOTE=MeRtCaN;6848726]Güzel sıkıstırma guzel bır setup olmus
Savas abıde emınımkı guzelce toplar
ıyı bı rodajdan sonra DBS tekrar sahalara doner
Çok teşekkür ederim Savas abi çok kahrımı cekti abi ha bugün ha yarın derken araba ona kac ay yük oldu bir kere bile demedi Allah ondan raZi olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)