ic trımlerı ıslak sıyah sectım![]()
wrc ayrıntıda
![]()
DCCD spec c ye gecıs![]()
ceymus usta benıde cek dedı![]()
eskı ayırıcısız sanzıman ve dıff sıstemını sokuyoruz
soktuk![]()
![]()
AKDMOTORS
DRECU
dccdli ve dccd sız sanzıman yanyana
takıyoruz![]()
dıff yagımız 75/140 motul aga
dccdlı sanzo yerıne dogru yola koyuldu![]()
ve sıradakı ısler 4 adet teker bılyasının ve kecelerının degısımı
brembo kalıperlerın kumlanıp boyanması
ve motor yagı ve yag fıltresı ve detaylı temızlık![]()
kıdemlı kademelı kara tasaklı ahmet cırak yagı ındırıyor![]()
porya ve tasıyıcılar go to the tornacı aga![]()
islem tamam![]()
brembolar kumlandı ve boyandı
dr reıs senın ıcın bu fotolar
Dr. Nickli Üyeden Alıntı
Heyo
kıdemlı kademelı kara tasaklı cırak ahmet konu mankenımız
![]()
AKDMOTORS
DRECU
ve vedalaşma vaktı geldı ve gectı bıle aracın 1 cı sahıbı hasanın bana bıraktıgı bayragı ıkıncı sahıbı olarak baya bı ılerıye tasıdıgımı dusunuyorum.bende bayragı aracın 3.cu sahıbı olan erkan kardesıme devrettımwrc66 yı erkan dınkcıer kardesıme adanaya sattım..guzel ve musmutlu gunlerde kullansın ınsallah
bende daha kıl ve tıtız bırıne gıtmesıne ayrıca sevındım..gercekten hak eden bı ınsanın sahıbı olması ıcımı cok rahatllattı..hayırlı ugurlu olsun kardesım
gıtmeden once sonkez objektıf karsısına gectı wrc66
cekıcıye bınmeden once son fotolar
bıraz yukselttık arabayı yuklerken altı surtmesın dıye![]()
![]()
![]()
AKDMOTORS
DRECU
Gitmeden önce çok başarılı olmuş, yeni sahibine hayırlı olsun
İç trim parçaları kendiniz mi boyadınız, yoksa boyattınız mı?
Eline sağlık, alanada hayirli olsun
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Kardeşim Aydın çok teşekkür ederim
Aydınla aramızda geçen muhabbet şöyle oldu ben aradım hal hatır derken düzgün bir STİ lazım dedim Aydın kardeşimde WRC 66 yı verim sana dedi düşündüm telefonda setup listesini istedim yolladı tekrar aradım hayırlı olsun dedik; kardeşimin lafı herşeyden önce gelir kendisine güvenim sonsuzdur. Arabayı bilmiyorum görmedim sadece burda birkez konusunu okumuştum birde bundan 4 yıl önce felan İstanbul da görmüştüm. Bilet almak için çok uğraştım uygun bilet ve uygun zaman koşullarını bulamadım. Aydın ı tekrar aradım kardeşim arabayı çekici ile yollarmısın dedim oda olur farketmez dedi bir TL bile talep etmeden arabayı ruhsatı ile yükleyip gönderdi, yükleme öncesi tüm sıvılar teker bilyaları detaylı temizliği yapılmıştı. Aracı Bursa dan Adana ya 2 gün içinde sıfır araç taşıyan bir tırla kaskolu olarak teslim aldım. Resimlerdekinden çok daha güzeldi. Hemen ilk iş kardeşimi arayıp teşekkür ettim sağ salim aldığımı söyledim oda kardeş bak baktır gazla basınç aç beğenmezsen gönder geri; beğenirsen paramı gönder dedi. Ben arabanın tüm kontrollerini sağladım wrc 66 yı hemen alçalttık yol testi motor testi vs. Aydın a aracın bedeli olan kısmını gönderdim. Kardeşim güle güle iyi günlerde harcasın parasını. Pırıl pırıl bir araba yolladı bana.
Bende kafama takılan bir kaç kısım vardı bugün tüm gün onlarla uğraştım
egzantrikler stage 4 olduğu için rölanti kısmını bir miktar daha Sami abinin sihirli parmakları ile düzelttik
Termostat geç açıyordu yenisi ile değiştik düzeldi sorun
Eski HKS blow off u iptal ederek yeni Tial blow off aldık
Dei nin sargılarını alarak hem headers hemde tüm egzozu arka susturucuya kadar saracağız yarın
Filtre kirlenmişti HKS nin mantar filtresini takacağız yenisi geldi
Walbro 400 ethanol pompası aldık
Fuji STİ kule gergisi takıldı bugün
Egzoz sistemi HKS Tİ Carbon dan İnvidia komple egzoz kısmına geçiş yapıldı bugün ses tamamen değişti
Kaput amortisörü takıldı bugün
Krank kasnağında bir değişikliğe gidildi kasnak değişti.
Yarın intercooler borularında bir değişiklik olcak ve motor içini ilerleyen zamanda bu resimdeki renge geçirmeyi düşünüyorum elektro statik boya ile
herkeze iyi forumlar. Aydın kardeşim sendende Allah razı olsun. Yarın eğer yetişirse diğer işler Ethanol koyup basınç açacağız. En kısa sürede video ları paylaşırım.
Bu arada en üzücü konuyu sona sakladım radikal bir kararla aracın plakası 01 GT 035 olarak değişti. Önde plaka kullanılmayacak sadece arkada APP olarak kalacak.
Gule gule kullan canim kardesim hayirli ugurlu olsun kardesime Allah hayirli etsinbenimde sana sevgim saygim guvenim sonsuzdur bu camiada sozu sennet olan nadir adamlardan birtanesisin
İc trim parcalari boyacida boyattik
Husnu insallah diyelim cok sagol![]()
AKDMOTORS
DRECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)