User Tag List

Sayfa 13/49 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
914 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Sn95 mustang gt 5.0

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ghibli06 nickli abicim mert abi hoosier lasitklerin aman suya gelme anında ters dönersin demişti

yorumlarda var ben merka ettim tepkisini bakalım neler oluyor diye

bilgidin kötü durumdaki lastik neyse o kadar onun abartıgı kadar degil yani yaşamadan görülmez nos' un ciddiyetinin farkındayız
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ghibli06 nickli abicim mert abi hoosier lasitklerin aman suya gelme anında ters dönersin demişti

yorumlarda var ben merka ettim tepkisini bakalım neler oluyor diye

bilgidin kötü durumdaki lastik neyse o kadar onun abartıgı kadar degil yani yaşamadan görülmez nos' un ciddiyetinin farkındayız

Orçun,

DHL ile yolda gelen 8 adet sıfır / 12 adet kullandığım Hoosier var, toplam 20 adet. 5 senedir kullanıyorum. İncecik sudan geçip kaydığımı da iyi hatırlıyorum.

Sen 140-150 km/h Hoosier ile suya bir girersen ne dediğimi anlayacaksın.

İnşallah olmaz. İnşallah tecrübe etmezsin.

N20 ile ilgili yazdıklarım hoşuna gitmedi. Hoşuna gitmesi için yazmadım. Yardımcı olmak istedim.

Ben de dahil bir çoğumu hoşumuza gitmeyen konularda tepki veririz. Ben de dahil...

Ne demişler yaşlılıktaki tecrübem gençliğimde olsaydı. Bas N20 yu test et.
    Tüp istersen 4 tane tüp var, ful dolu, n20 ve fuel jet istersen 1000 shota kadar farklı jetlerim var.

Araba senin, n20 senin. Allah gönlüne göre versin.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi yaşayarak görerek tecrübe etmek en iyisidir.Her arabanın pistonu segmanı silindiri sıkıştırması vs vs.. farklıdır.O yüzden kesin kıracaksın tabiri çok Kesin bir yorum olmuş.Adam 7 8 aydır bu arabanın çıkmasını bekliyordu.Madem bu araba kesin kıracak size göre o zaman Volkan abiyle konuşalım sökelim setupı değişşin Turbo yapalım he ner dersiniz? Böyle mi yapalım? Ve burada bu araca emeğini bilgi birikimini tecrübesini veren insanlara haksızlık yapmış olmuyor musunuz?

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nos basarsan makinan kırılır yorumu talihsiz bi yorum olmuş, adam daha rodajdayken felaket tellalı gibi söylemlerde bulunmak pek hoş degil.hevesini alamadan adam motoru kırdınız .

daha nazik kibar uygun bir dille söylenebilirdi.

TurboM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşeyi yaşayarak görerek tecrübe etmek en iyisidir.Her arabanın pistonu segmanı silindiri sıkıştırması vs vs.. farklıdır.O yüzden kesin kıracaksın tabiri çok Kesin bir yorum olmuş.Adam 7 8 aydır bu arabanın çıkmasını bekliyordu.Madem bu araba kesin kıracak size göre o zaman Volkan abiyle konuşalım sökelim setupı değişşin Turbo yapalım he ner dersiniz? Böyle mi yapalım? Ve burada bu araca emeğini bilgi birikimini tecrübesini veren insanlara haksızlık yapmış olmuyor musunuz?

N20 kullanmaya başlayın, kendiniz tecrübe edin. Ne anlatmak istediğimi kendiniz tecrübe edin.

Bildiğiniz yolda yürüyün, Allah yolunuzu açık etsin.
    Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    N20 kullanmaya başlayın, kendiniz tecrübe edin. Ne anlatmak istediğimi kendiniz tecrübe edin.

Bildiğiniz yolda yürüyün, Allah yolunuzu açık etsin.
    eyvallah abi sıkıntımız yok deneyecegız tecrübemizi ederiz
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr de nos denince aklıma mert taştan yani turbom3 geliyor , söylediklerini dikkate al muhakkak o kadar emek v.s arabadan soğursun sonra ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tr de nos denince aklıma mert taştan yani turbom3 geliyor , söylediklerini dikkate al muhakkak o kadar emek v.s arabadan soğursun sonra ..
    dikkat ette seni sogutmayım arabandan muharrem. hayret sen nasıl olduda yorum yaptın her konuya girip girip çıkıyordun şimdi bir açık yakaladın basamayacak heralde mi sandın sıkıntı yok senin iç ankaradan kargodan gelme tüpüm var vanasını açmaya kıyamıyorum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada amerikan deyince TR de VTANJU geliyor bende sana bunu hatırlatayım muharrem
    DR.ECU

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nos basınca araba direk kırılır tabiri kesinlikle yanlış. 10 senedir sayısız araçta nos denedik gördük neler oluyor. Nos bastığında pistonun üstünde noktasal ısı artışları oluyor homojen değil heterojen şekilde dağılıyor ve zayıf noktadan patlıyorsun. Her türlü önlemi alsanda olabiliyor bu iş. Ancak nos'a karşı her aracın toleransı aynı değildir. 1.6lt farklıdır 5lt farklıdır. Orayı atlamayalım.
    Şimdi Mert Bey kendi tecrübelerini aktarıyor ancak aktardığı tecrübeler twin turbo 2 bardan fazla basan bir m3 e ait. Bunun üstüne nos basarsanız elbette kırabilirsiniz. Yani bahsettiğimiz araç zaten limitlerde gezen bir araç. O yüzden bu mustang'e doğru bir referans değil.
    Orçun'un dediği gibi araca nos basacak ve o yüzden sc ya da turbo yapmadı. Onları yapsaydı nos basmazdı. N/A bir 5lt mustang'e 150 shot cidden kolay kolay sorun yaratmaz. Yanlış yapılan birşey yoksa. Amerika'da herkes bu şekilde setuplar yapıyor.
    20000km sonra ne olur onu tabii ki hiçbirimiz bilemeyiz ancak turbo'da sc de yapsan 20000km garantisi olmuyor.
    300 shot biraz risk faktörünü arttırırsın ancak Orçun.

Ellerinize sağlık güzel bir proje oluyor kesinlikle
    Arka çamurluklarla ilgili bir işlem yapmayı düşünüyormusun? Lastikler baya bir taşmışta
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

otto24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada amerikan deyince TR de VTANJU geliyor bende sana bunu hatırlatayım muharrem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Talking

Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nos basınca araba direk kırılır tabiri kesinlikle yanlış. 10 senedir sayısız araçta nos denedik gördük neler oluyor. Nos bastığında pistonun üstünde noktasal ısı artışları oluyor homojen değil heterojen şekilde dağılıyor ve zayıf noktadan patlıyorsun. Her türlü önlemi alsanda olabiliyor bu iş. Ancak nos'a karşı her aracın toleransı aynı değildir. 1.6lt farklıdır 5lt farklıdır. Orayı atlamayalım.
    Şimdi Mert Bey kendi tecrübelerini aktarıyor ancak aktardığı tecrübeler twin turbo 2 bardan fazla basan bir m3 e ait. Bunun üstüne nos basarsanız elbette kırabilirsiniz. Yani bahsettiğimiz araç zaten limitlerde gezen bir araç. O yüzden bu mustang'e doğru bir referans değil.
    Orçun'un dediği gibi araca nos basacak ve o yüzden sc ya da turbo yapmadı. Onları yapsaydı nos basmazdı. N/A bir 5lt mustang'e 150 shot cidden kolay kolay sorun yaratmaz. Yanlış yapılan birşey yoksa. Amerika'da herkes bu şekilde setuplar yapıyor.
    20000km sonra ne olur onu tabii ki hiçbirimiz bilemeyiz ancak turbo'da sc de yapsan 20000km garantisi olmuyor.
    300 shot biraz risk faktörünü arttırırsın ancak Orçun.

Ellerinize sağlık güzel bir proje oluyor kesinlikle
    Arka çamurluklarla ilgili bir işlem yapmayı düşünüyormusun? Lastikler baya bir taşmışta
    Guzel acikmalarin cok tesekkur ederim
    Camurluklar guzel benim hosuma gidiyor bu hali
    DR.ECU

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 shot nosun 4 silinidir makinada yapacağı stress ile 8 silindir makinada yapacağı stress bir değil. Tam olarak olmasada nerdeyse yarı yarıya bir fark mevcut.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bu yukarıda yazdığım msj gayet senin iyiliğin için uyarıcı niteliğindeydi , biri bana desinki sen bu msjın yalnış hemen sileyim editliyim sorun değil.

arabalar yapıyoruz ve ilk motorda sıkıntı yaşamadan kullanıldığında insanın psikolojisi o kadar rahat oluyor ..

Mesela kırdın motoru 1 kere 2.sinde bu kadar rahat olamıcaksın 2.sinde kırdın 3.sünde psikolojin emin ol bozulcak , maddi ve manevi rahatın kaçar.

Ben bunu anlatmaya çalışıyorum , sanada cvb veriym sen şimdi kendine beni rakip görüyorsun ya , nos mos vana mana beni soğutmaktan bahsediyorsun.

Benim geçmek geçilmek namus davam değil , hele hele ego için bu arabalarla uğraşmıyorum , hayatımın bi kenarında arabalarım , hayatta arabalardan daha önemli şeyler var bunu unutma.

turbo vtı 2-3 aya hazır olur

turbo typeR daha yakında olur

turbo s2k zaten hazır istediğin zaman denerim

seç beğen al ister nosunun vanasını aç ister açma sana kalmış.Şunuda bil beni hiçbirşeyden sen değil kimse soğutamaz.

1600-2000 cc ye kadar turbo hondalarım mevcut hazır olduğu an erinmeden istediğimi çıkarırır gelirim.

Şunuda unutma geçilmicek araba yoktur ?

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben amerikandan anlamam onun icin bsy diyemiycem ama soylede bir durum var m3 sahibi murat abi bsy bilmese yazmaz neden yazsin? E ote yandan tanju abide kendini ispatlamis bir usta bile bile boyle bir setup hazirlarmi? Yani mevzu karisik bence bu islerde bi tane kocan olucak onu dinliycen orcun en guzelini yapiyor ustasini dinleyip görücez diyor
    Ama kanka konu proje konusu forum ortami hertürlü yoruma acik olup cvb larida bi o kadar elinden geldigince sakin yazman lazim

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak bu yukarıda yazdığım msj gayet senin iyiliğin için uyarıcı niteliğindeydi , biri bana desinki sen bu msjın yalnış hemen sileyim editliyim sorun değil.

arabalar yapıyoruz ve ilk motorda sıkıntı yaşamadan kullanıldığında insanın psikolojisi o kadar rahat oluyor ..

Mesela kırdın motoru 1 kere 2.sinde bu kadar rahat olamıcaksın 2.sinde kırdın 3.sünde psikolojin emin ol bozulcak , maddi ve manevi rahatın kaçar.

Ben bunu anlatmaya çalışıyorum , sanada cvb veriym sen şimdi kendine beni rakip görüyorsun ya , nos mos vana mana beni soğutmaktan bahsediyorsun.

Benim geçmek geçilmek namus davam değil , hele hele ego için bu arabalarla uğraşmıyorum , hayatımın bi kenarında arabalarım , hayatta arabalardan daha önemli şeyler var bunu unutma.

seç beğen al ister nosunun vanasını aç ister açma sana kalmış.Şunuda bil beni hiçbirşeyden sen değil kimse soğutamaz.

1600-2000 cc ye kadar turbo hondalarım mevcut hazır olduğu an erinmeden istediğimi çıkarırır gelirim.

Valla allah icin buda tam kitabin ortasindan yazmis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Ben gecilmem yada en hizliyim diye hicbir zaman idda etmedim
    Bu zamana kadar konularima bakip bakip cikan bir adam simdi sikintili durumunda arabandan sogursun diye yazarsa yanlis anlarim
    Istedigin her araba ile denerim gecilmek umrumda degil ben ilkleri seviyorum
    DR.ECU

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gecilmem yada en hizliyim diye hicbir zaman idda etmedim
    Bu zamana kadar konularima bakip bakip cikan bir adam simdi sikintili durumunda arabandan sogursun diye yazarsa yanlis anlarim
    Istedigin her araba ile denerim gecilmek umrumda degil ben ilkleri seviyorum
    bunu bir düşünmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak orcun sana forumda defalarca yazdım inşallah beklediğinden daha iyi olur ve daha hızlı olur diye sürekli iyi dilek telkinlerinde bulundum..

ecu faste yanıma geldin 5-6 sn arası bekliyorum dedin , sana o günde ddedim doğmamış çocuğa don biçme benden sana tavsiye dedim ama , inşallah 4 saniye yaparsın dedim , o kadar emek veriosn maddi ve manevi karşılığını fazlasıyla almanı isterdim dedim. Demedimmi ?

Ben amerikandan anlamam , konunuda emin ol takip etmiyorum bugün patates ekiyorum diye konu açsan f5 yaptığımda karşıma çıktığı için onada bakarım.

Ayrıca konunu takip edebilirim okuyabilirim cvb da yazmayabilirim , istediğim an cvb yazarım.Proje konusunda maşallah v.s yazmak yasak normalde , ben sadece seni uyarmak istedim benim yaptığımda birşey yok gayet normal sadece sen biraz gerilmişsin rahat ol herşey oalcağına varacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)