Orcun bosuna gerilip geriyosun muharrem az yazar ama yazar bence kotu biseyde yazmamis ayrica adam denemem demiyor az laf cok is Muharrem bu isi yapan iyilerdendir![]()
Orcun bosuna gerilip geriyosun muharrem az yazar ama yazar bence kotu biseyde yazmamis ayrica adam denemem demiyor az laf cok is Muharrem bu isi yapan iyilerdendir![]()
Sikinti yok muharrem eyvallah uyarin icin dedigin yapicaz ve gorucez
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
biz burda yakın bır arkadasımın astrasına 150 shot ve 2 bar turbo basıncıyla bastık ve sunuda soylemek ıstıyorum bır cok hatamızla bırlıkte yaptık bu ıslemı cok sukur hıc bır sey olmadı oyle kolay kolay bısey olmuyor
orcun zaten bu ısın pırıyle arabayı yaptıgından cok fazla dusunmesı gereken bır seyde yok
kardesım hayırlı ugurlu olsun sen keyfıne bak
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Listede yay haricinde herhangi bir yürüyen iyieştirmesi yok. Daha önce mi yapılmıştı yoksa orijinali yeterli mi?
Bir de ekstradan 150 bg nitro geldiğinde yürüyende herhangi bir sıkıntı olabilir mi?
evet dediğiniz gibi listede yay harici yürür aksam malzemesi yoktur.Oem fren sisteminin yeterli gelemeyeceğini düşünüyoruz.O yüzden ayarı bittikten sonra Fren sistemi için güçlendirmeler yapılacaktır.Başka yürür eksiklileri var ise de deneyerek göreceğiz.ihtiyaç dahilinde değişmesi gereken ve eklenmesi gereken herşey yapılacaktır.
kardeşim ALLAH kesene bereket versin böyle şoklardayım full takılı 14.5 afr ile ohaaa diyorum gözlerime inanamadım gidişine açıkcası ben bunu beklemiyordum şaşkınım![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Araba cok farkli olmus hemde nossuz mukemmel gidiyo
Akliniz varsa arabaya binmeyin cok korkutucu
Orcun kesene bereket masallah sesi yeter
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evet arkadaşlar allaha şükür arabam bitti
özellikle AVK SERVİS VTANJU ABİME binlerce teşekkürler
dün arabayı kavga dövüş aldım yakıt hava karışımı ve avansı tam istedıgım düzeye gitirmedim desede sonuç hepimiz, çok şaşırttı
çünkü amerikada bu stuplarda çok fazla araba var bu şekilde ben bütün youtube arşivine bakmama rahmen bu kadar giden göremedim
en yakın fırsatta volkan abiye arabayı götürüp su ayar işini çözüp sıkı bi kaç araba ile denemek isteyecegim
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)