eliimde bunun için 4 çeker şanzıman + yavru + arka defransiyel +akslar mevcut 05077011027 ulasabılırsın
5 TecH
Konuya biraz can verelim....son 1 aydır rb25deti toplamaya yoğunlaştım ae86 yı boşladım.
![]()
Bu arada omu olsun bumu olsun derken jant ve lastiklerimizi aldık M/T mickey thompson gündelik olarak takacağımız lastikleriyse henüz seçmedim Ama jantlar aynı kalacak...
turgut usta yine şevkatle yaklaşıyor malzemeye![]()
![]()
![]()
![]()
volant baskı balata hub takım olarak aldındı...
2jz nin kesinlikle zarar vermeyeceği İsmail Çam tarafından defalarca test edilmiş kilitli amerikan difransyelimiz...
![]()
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
difransyelimize güçlendirme yapmadan önce planlar yapıldı... 17.12.2013 de güçlendirme başlayacak ve ae86 ya takılacak...
![]()
yanlış anlaşılmasın dediklerim , ufak bi şaşkınlığım var o yüzden soruyorum;
ilk sayfada ae86 nızdan bahsederken drift aracı olarak söyluyordunuz. fakat bu denli bi dife ihtiyaç varmıydı drift için ?
birde M/T leri görünce ae 86 drag içinmi şekıllenıyo dedim. dif tamam da lastikler ae 86 içinmi yoksa diğer projeniz s14a içinmi ?
Estağfurullah kesinlikle yanlış anlamam hatta eleştirmekde bile serbetssiniz. AE86 draglarda da kullanacagiz driftte de gündelik hayattada kullanacagiz. M/T leri drag için aldim ae86 ya Onun haricinde drfitte jant degistirerek kullanacagiz Gundelik hayattada 15x60x290 veya assagisı lastik tabaniyla binecegim nasipse... difransyeli de değiştirmemin sebebi Orjinal difransyel i direk doğrar veya akis keser diye düşündük buyuklerimize sorduk ve en nihayetinde buna karar verdik...
Merakla sonunu bekliyorum. Hevesinizi kırmayın. Sabrınızı ve cevaplarınızdaki üslubunuzu da tebrik ederim. Kolay gelsin...
Jant ve Lastiklere bittim resmenDifransiyel konusunda da güzel bir seçim yapmışsınız tebrikler merakla bekliyoruz aracın bitmesini.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Diff. olarak ford 9" kullanıyorsunuz ve gündelik 290 / 60 / 15 gibi çap olarak bi hayli büyük bir lasitk kullanacağınızı söylemişsiniz. Bu durumda diff. oranı ne olacak ?
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Kolay gelsin Allah utandırmasın inşallah
güzel bir araç çıkartıyorsunuz ortaya tebrik ederim
hedeflenen güç nedir
28 - 11.5 - 15 lastik baya iddialı Maşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
olum insanlar arabaya motor takıyor, sen motora araba takıyosun lan ajhgdjahgdjs![]()
2jz s14a coming soon...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)