valla çok güzel bir proje her anını yaşayarak okudum sanki bendede ae86 gibi garip tipi olan ancak farklı olan honda accord coupe var 3geez kasa hatta çoğu kişi ae86 sanıyor uzaktan ve bende önceki aracım gibi bunada bir proje başlıcam ama malesef sizinki kadar detaylı olmayacak aracınızın bitmiş halini merakla bekliyorum hatta konuyu okuyan herkes merak ediyorancak bana kaporta ve boya ile uğraşan ustanızın tavsiye edermisiniz biraz titizlik varda
![]()
güzel proje hayırlı olsun. takipteyim.
Bi an önce görsek güzel olacak insan sabirsizlaniyor okurken fotolara bakarken bile![]()
Ibıza Bocanegra, Dr.Auris 1ND Forever
https://www.youtube.com/watch?v=pzCye3R2QMU
Sercan's Old= CBR 600F, ER Civic Sİ, KN 206 RC, SIU Corolla T-Sport
arkadaşlar kusura bakmayın son 2 aydır henüz konusunu açmadığım rb25det
250sx s14a projem ile uğraşıyorum usta inceden devam ediyor toyotaya diğer arabam çıktı şimdi sıra tekrardan toyotanın... sizlerle en kısa zamanda en guzel resimleri paylaşacağım...bu aracın 0-400m si bakalım kaç olacak
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
arkadaşlar merak eteyin proje devam ediyor aracın son durumu şuanda budur... Aracın şasesi üzerine bir şase daha geçiriliyor tabiki tüm bu işler ciddi emek zaman ve dikkat gerektiriyor. ustamız iyileşti ve çalışmaya başladı bayramdan sonra astar atılacak...
![]()
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)