Arabanın son durumu ne? Marş basıldımı, video varmı?![]()
uzun zamandır yazmıyodum pek ugrasamadım arabayla herseyimizi toparladık tam mars yapcaz regülatörümüz iflas etti.. aem siparis gectik ve su an elimizde yarın takılcak resimdekinin siyahı
![]()
Başımız sağolsun(
Ankara'da feci kaza, otomobil parka uçtu 2 ölü 1 yaralı var - TG
Yüce rabbim gani gani rahmet eylesin..
ben biraz arastırdım kaza yapan arac baska
(bu kaza yapan arac)https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
konu sahıbı arkadasımızın arabası ıle kaza yapan arabanın sadece jantları aynı...
konu sahıbının aracını alakası yok olayla..
bu arada dogansüper biraderim maşallah hayatımda ılk kez bu kadar ozenle mod edılmıs sahın gordum.. gule gule kullan![]()
CMMOTORS
DRECU
Mekanları cennet olsun, değerli insanlardı TU 987 gibi araçları Ankara sokaklarına kazandırmışlardı.. Ama gel gör ki güvenlik her şeyin başında geliyor o 300hp aracı yürüttükten sonra bir de durdurması var..
Bu arada aracınız çok özenli bir işçilikle gidiyor maşallah Allah utandırmasın, Ömer abiden canlı olarak alıyorum son durumlarını telefondanYapım aşaması ve bitmiş halinin profesyonel fotoğraflarını çekmek isterim
![]()
İşinize karısmak haddime değil ama lutfen frenlerinizede onem verin .Hep sona erteleriz genelde fren konusunu. lutfen kontrolsuz guc guc deildir .
Bu arac kaza yapan arac degil dimi?
Facebook sayfasina ekledim cunku, hata yapmayalim.
Built to fall....
kaza yapan aracın plakas FD diye hatırlıyorum bu araç değil sanırım
Kaza yapan araç 06 fd 959 ; facebook
Avrupadaki araçlardaki yapılan işlemleri az çok birkaç siteden takip ediyorum ve şu benim her defasında dikkatimi çekiyor adamlar ilk olarak fren sisteminden başlıyorlar. Gerçekten bizdede bu şekilde olması lazım.
aman dikkat edelim doğan sonuçta bi roll cage, güzel fren sistemi ve emniyet kemerimizi unutmayalım daha fazla acı haberler duymayalım
GRUP TEKEL
İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME
valla kızmayın da ben olsam bu arabaya rollbar sız binmezdim.. Kaza yapan aracın tavanın halini gördük.. başka araba da olsa muhtemelen aynı olucaktı ama sizi yolda tutmaya yarayacak elektronik hicbir donanımı yok şuan aracın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)