Araci calistirdik calisirken ben olmadigim icin malesef ilk mars videosu yok.. su an dif. Takiliyo islemler bittikten sonra bi video cekmeyi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa:)
Printable View
Araci calistirdik calisirken ben olmadigim icin malesef ilk mars videosu yok.. su an dif. Takiliyo islemler bittikten sonra bi video cekmeyi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa:)
merakla bekliyorum :))
allah kolaylık versın masallah guzel oluyor proje :)
uzun zamandır bir hareketlilik yok konuda proje tamamlandımı
çok güzel videolarım vardı atcaktm ama telefonun azizligine ugradık garantide suan gelsin hasreti dindircem.. :D rodajda 600 km oldu sıkıntısız Allaha şükür bi sorun yok.. tek sorun frenlere henüz girmedigimiz için durduramıyoruz en kısa zamanda onuda halletcem inş.. :)
Futbolcu ilyas tüfekçi galatasarayda oynarken porsche bir arabası vardı. bir baktım arabasına biniyor galatasarayın antrenman tesislerine gidecek. hemen peşinden gittim.adamı ite kaka gazlattım. birden bire sola dönmemiz gerekti. fren sıfır adamın yanından ok gibi geçip döndüm. sonra kulüpte geldi çok özel ve güzel araban var ama dikaktli ol diyip durdu. giderken iyi ama durmaya çalışmayacaksın
30 sene önceden bahsediyoruz. o zaman dijital makinalar falan olsaydı ne arşivim olurdu.
tam o dönemde kara şimşek vardı. film icabı turbo düğmeli bir arabaydı. benim arabada turbo düğmesi göremeyen turbo olduğuna inanmıyordu.
zamanında hem popülerdi o arabalar hemde hızlı giderdi.
masallah o yıllarda ugrasmak tek olmak ayrı bi güzelliktir :)
Uğraşma dersen evet ilk olduğu için uğraştım. Ama 1987 yılında oturduğum semt de en az üç tane vardı. Diğer etraftakileri saymıyorum. Turbolu kartallar, serçeler Üstelik biri eşinin klimalı doğan otomobiline yaptırmıştı.
Birbirimize denk gelince yarış ederdik işte o zaman eğlenceli olurdu.
ustaaaaa foto lazım ateş lazım çatarapara lazım bize
çekecek adam lazım usda :D gelde çekek ben kendim yapıyom çekemiyom :D
Usta gelyım her türlü çekicez , THN yi meşhur edicez :D
hani video resim :D
şmarırkene :D
View My Video
Kadran çekme imkanın varsa iyi olur :)
ibretle bekliyoruz :D
Aynen bekliyoruz :))
Yiğit maşallah güzel gidiyor. Tebrik ediyorum. Otobandaki durumunu vs Rolling videolarını bekliyoruz. :)
Yaptıktan sonra dynoya çıktınız mı? son durumdaki gücü torku falan nedir aracın?
böyle çalışmalar gerçekten emek isteyen çalışmalar.
Maşallah nazar değmesin.
Baştan beri merakla takip ediyorum. Başka video yokmu yaa 8. sayfa da kalmıştım en son, belki bir video görürüm diye son sayfaya kadar okudum. İmkanınız olduğu zaman güzel bir video rica ediyoruz. Başarılar, kolay gelsin inşallah bir sorunu yoktur.
hayırlı olsun güzel proje,
ilerde benimde aklımda bir tofaş toplamak var :)
aracın son durumu nedir ?