rodaj bitsinde çatara batara izliyelim artık superi :D
Printable View
rodaj bitsinde çatara batara izliyelim artık superi :D
daha önce hiç bu kadar heyecan yapmamıştı bu forum'un gençliği . . . :D
havalar soğuk Ankara haliyle :) bi kaç video geliyor pazar günü ekler konu sahibi kardeşim ( yiğit) tadımlık gezintiler.. bahara yada en azından ocak ayı sonuna kadar bekleriz sonrasında videolar , bol bol basınçlar la doldururuz konuyu :)
bızımde şuan sıfırdan tofaş toplama projemiz var bakalım sizinki kadar başarılı oluruz inşallah
Angara ya gar düştü benim için sezon kapandı basınç açma işini havalar ısınana kadar erteledim zaten kış boyu garajdan çıkarmam gayrii :D
buda ufak bi videomuz ömer kardesime tesekkürlerimi sunuyorum :D bi kaçta fotograf var onlarıda paylaşırım :)
Extreme Doğan Turbo 2 THN 63 - YouTube
MaşAllah MaşAllah çok keyifli gözüküyo tofaşı gerçekten çok seviyorum bizde yapmıştık zamanında ama bizimki tüplü ve öfkeliydi :D
:) imkan olursa yine bi tofaş yapmayı düşünüyorum elimizde bi tane var onu değerlendirmek için :D
http://i44.tinypic.com/20p1nqx.jpg
buda defilerin dansı :)
Defi gauges start up THN 63 - YouTube
Maşallah Maşallah . . . Videolar şahane araç mükemmel :D
Maşallah süper olmuş
Uğraşılmış kaliteden ödün verilmemiş
Lpg değil benzin seçilmiş Allah ağız tadı ile kullanmayı nasib etsin
Ben bir tavsiyede bulunucam blow off yeri yanlış
Turbonun coolera bastığı boruyu tercih edin
Blow off un amacı turboya geri basınc gidip pale ters yöne baskı yapmasını engellemek
Kelebeğin önünde de o işlevi yapar ama bu sefer coolerdaki ve coolerdan sonraki borudaki butun havayı boşaltmış olursun buda sen bas çek yaptıgında gaz tepkini kötüleştirir lagi fazlalaştırır
Kolay gelsin
Valla hi helal olsun :) Sırf o defilerin dansı için defi alasım geldi şu an :)
Kadran yeter ya :)
Konuyu takip ediyordum tofaşlara olan ayrı ilgimden ötürü,beklentiyi çok iyi şekilde karşıladı bu videolar.Kazasız belasız maşallah :)
sesi cok güzel olmus :D masallah
şu video nun linkini minkini yok edin arkadaş defi için 1 ay aç kalmak istemiyorum :D
araç bitmedimi ?
abı masallah emegnn karslıgını almssn
bu akşam işten gelirken gördüm gülveren kavşağında :) korna çaldım ama siz bakınca ne yaptığımı bilemeden el kol hareketleri yaptım el mi sallasam gazla diye mi sallasam :D şöyle bi bakıp geçtiniz. yer ve zaman tekin değildi gerçi. birde tanışıyor olmayınca öyle oldu. beyaz şahindeki bendim :)
Sabırsızlıkla dyno sonucunu bekliyorum.
Yaz gelsede sonuc gorsek harika bi proje seviyorum böyle makinaları saka makinası gibi oluyolar
Yiğit Son durum nedir?