süper proje bu şekılde özenle hazırlanan işlerın hepsı guzel allah utandırmasın agız tadıyla bınmek nasıp etsın. canlısını nezaman görmek mumkundur allah ızın verırse.![]()
egzoz manifoldu bu şekilde sıkıntı çıkartmayacakmı? Çağrı en mantıklısı bu demiş ama bu şekilde yapılan ve conta yakma sorunu olan 2-3 araca denk geldim... orjınal manifoldta port polish işlemi var ise bir nebze kurtarabilir ve açacağın basınca göre çok farkedebilir diye düşünüyorum.
Çok can yakacak gibi duruyor maşallahprojenin ne kadara ortaya çıktığını merak ediyorum belki de ilerde buna benzer şeyler düşünülebilir . Masrafı pm alabilir miyim?
Herkesin sorusuna ve dileklerine teker teker cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim. Ayni dilekler sunulmasına rağmen cevap vermeye tenezzül etmeyenler var, belki sizden feyz alırlar.
Her zaman tofaş grubu turbolanması ilgimi çekmiştir. Çokta sevmişimdir. Umarım sağlıklı şekilde gazlarsınız.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
keyifli ve güzel bir proje olmuş, inşallah sıkıntısız yürürsünmasrafı ö.m gönderebilirsen çok iyi olur
![]()
güle güle bin yiğitcim (06 rr 665)![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)