german style çıktı çıkalı fiyatlar uçuyo![]()
süper proje kardeşim geldin gitdin aradık taradık ama emeklerimize degicek allahın izni ile....
Harabat ehlini hor görme zakir, defineye malik viraneler var.
Allah Kolaylık versin Özan Kardeşler elimizden gelen birşey olursa 7/24 arayabilirsiniz![]()
M-Zen Garage - Murat Zengin
05435509090
güzel emek isteyen bir proje oluyor allah utandırmasın. Bu tarz vw'lerin böyle değerlendiğini görünce seviniyorum![]()
Volkswagen TDİ Power
teşekkür ederim ağzım sulandı şimdinasipse bende 300 beygirde falan kullanmayı düşünürum ilerde. sizin aracın videosu varmı merak ettim
10 12 arası arkasın dediğim gibi. haklısınız ama şuan için böyle olması gerekliydi yaza doğru inş nasip olursa
takıcam tekrardan motor işi bitsinde
Allah razı olsun. ileride nasip olursa gt28 takmayı düşünoyorum ondan sonrasını düşünmedim baya bi tatmin edici olacağını tahmin ediyorumteşekkür ederim motordan hemen sonra ona sıra gelecek
![]()
ALLAH razı olsun kardeşim inşAllah hep birlikte alacağız emeklerimizin karşılığını herşey için teşekkürler yerin ayrı yanımda
amin cümlemize inş
ALLAH razı olsun murat abi teşekkür ederimyaza doğru tekrar doğacak evlat içinde bizde elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız
ALLAH razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim![]()
Keşke harcanan her kuruş tek tek geri dönse böyle bir işte ama malesef..
Bu arada sıfır gibisinden bahsetmedim, ciddi temizi derken sahibindendekiler içinde en temizi gibi![]()
Ama sonuçta model yılı / yaşı belli araçlar, tamam oldschool, en güzel kasası Golf'ün belki ama 18-22 lere MK4 varken kusura bakılmasın da kimse gidipte MK2 alıp bir de kendi zevki için üzerine para harcamaz kolay kolay... Tamamen sempatizanı olmak gerekli bence.
araçla uğraşmaktan burdan uzak kaldım fotoğraf video var elbette olmaz mı?ilk marş videosunu ekleyeyim hemen.
hks 'miz takılı değil inceden 76 boru sesiyle birlikte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)