matkap gibi maşallah
Printable View
matkap gibi maşallah
maşallah engin abi inşallah istediğin gibi olur :icon_tup:
yeterki sen kır kemalcan Antalyadan çıksın böyle güzellikler,istemeyenin gözü çıksın,beni tanırsın hiç kimseyle alıp veremediğim,arkasından konuştuğum kuyusunu kazdığım olmaz,
senin hakkında kötü duyumlar alıyorum bizim için,adresi biliyon kemalcan,marşa bas abi demen yeterli;)
bnm kımseyle bı sıkıntım yok kımseylede olmadıda olamazda hepımız emek verıyoruz bısıler yapıyoruz ıyı kotu cok sukur bu zamana kadar bırbırımızın yanında olduk olede olmalı zaten..kulaktan duyma seylere ınanma abı sende bnı bılıyorsun bısı olursa gelır sana solerım zaten her zaman netım dobrayım..senle bole konusmalar yapmak bıle bnı uzer bız abı kardesız..:):icon_tup:
sunuda solıyım bır aracımız war ınsAllah yakın zamanda bıterse denemek ıcın rahatsız edıcem senı beygırler tukanda yatmasın artık kosturalım..:D
Şu crxlerin bi pro foto çekımlerını yapalım bitince abi
söylediklerim yanlış anlaşıldı galiba tabiki emekleriniz karşılığını almak güzeldir. :) sizin antalyanızda da bi rekabet var KİNG olma yolunda. türkiyede N/A grubundan king olarak kemal can arkadaşımızı ve aracı PUNİSHERR ' ı yarışlarda gördüğüm için söyledim. ;) ayrıca birde antalyanızda size yakın sanırım Tekirovada da KİNG bir arkadaş varmış. şöyle kingler bi araya gelsenizde bizde güzel videolar görsek :) KİNG te kim belli olsa
Antalya nın drag King'i 106 ile Ali turanmış
2 senedir esiyormuş Antalya'da:D:D
maşallah parcalar cok guzel emeklerınız bosa cıkmasın ınsallah allahım nazarlardan saklasın tekerınıze tas degdırmesın 41 kere masallah
maşallah, hayırlısı olur inşallah.
Bitir işi Engin..
Facede arada görüyorum eleman inanmış kendinin çok hızlı olduguna :)
K24 bile gider yaptı, sonra aracı öğrenince
R yaptı :)
maşallah kazasız belasız iyi günlerde gazlamalar.
Fırat
Aliyi ben sonradan çözdüm :) rahat bıraktım :)
bizde buna yakın bi proje yapıyoruz emeklerinize sağlık umarım istediğiniz gibi olur konunun takipçisiyizz
Ali iyi bi arkadaş ama biraz fazla kaptıriyo kendini illaki daha hızli yapilir
hadi hayırlısı enginim akhisar öncesi bikaç video görebilecekmiyiz