takipteyim artık :D
Printable View
takipteyim artık :D
jant ve lastikde tmmdır rodajdayız
[IMG]http://i.hizliresim.com/oQq0QX.jpg[/IMG]
maşallah kara yılan ..en kısa zamanda videolarını görmek istiyoruz enginim
O kadar emek proje Dyno'suz olmaz. :)
dyno ya çıkacagız rodajımız bitince inşallah..
bi bitmedi hadi gari abi :)
kısmetse atmo 400 rekoru kırarız crx ıle
2. Akhisar yarışı atmoların rekorlarr yarısı olacakk insallah
su avatar resmınıde degıstır bır ara,o benım artık kendı arabanın resmını koy :)
Hayırlısıyla son düzlükte bu sene iyi vakit ayırdığım bir araç keza ustamız mükemmel kabiliyete sahip.
birazda soğutma olsa hiç fena olmaz dimi engin abi :)
allah utandırmasın engin abi her zaman yanındayız :)
Ben bu konuyu atlamışım kusura bakmayın
yazılanları daha yeni okudum
89mm krank var anlaığım kadarıyla setup B16 bloga tercih edilecek en iyilerden bir tanesi
ERL 5 point girdle var super
fakat listede todanın yag pompa dişlisini göremedim bukadar ciddi para ve emek verilmiş aracın yag pompa dişlisi nasıl olurda stock bırakılır
ben bu setup ile 9400 dönerim soft olsun isterseniz 9000 dönersiniz ama oem yag pompa dişlisi ile kendinizi riske atarsınız
siz yinede daha iyi bilirsiniz benden sadec eufak bir tavsiye oem yağ pompa dişlisi ile 8600 üzeri dönmeyin
ve 4.785 ide 4.40 ile değiştirin
Kolay gelsin Râbbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah
Maşallah
Konuya bayağı geç dahil olmuşum. Öncelikle çok güzel bir proje parça listeniz var. İstemiş olduğunuz noktaya ulaşır Crx severlerin ve bu güzel aracın değerini güzel ülkemizin insanların ispatlarsınız bir kez daha.
Rodaj ne durumda?
sanırım rodaj bitti ay sonuna doğru ayar yapılcak bu süre zarfında 5 bin kesici geziyor :)
teşekkürler proje baslayalı asa yukarı 6.7 ay oldu ve ciddi bir emek harcadık ve kendimce işin en iyi yapan ustalarla çalıştım ppr kağan slindir kapağım ve egzantirklerime bir haylı emek verdi keza ustam ve abim mustafa genç elleri dert görmesin aynı şekilde..yağ pompası zaten toda dişli mevcut sonradan ekleme yapamadık emme manifoltu edelbrock vixtorıks ile değişti su an rodajın bitmesine az kaldı hayırlısı ile ...devir olarakta düşündüğümüz bi devir var aklımızda setup muza göre allah herkesin tekerini düz bastırsın:icon_tup:
sabırsızlanıyoruz abi :D
Engin daha bitiremedinmi rodajı? Hadi artık ya :D