Vallahi arabayı önce Türkiye'de zannettim, oturup ağlayacaktım :)
Kolay gelsin, sıkıntısız, sorunsuz binersiniz inşallah.
Printable View
Vallahi arabayı önce Türkiye'de zannettim, oturup ağlayacaktım :)
Kolay gelsin, sıkıntısız, sorunsuz binersiniz inşallah.
Tebrik ederim, sizi de cesaretinizi de (:
varex pahali cidden ona ayiracak butce bulabilirmiyim bilmiyorum aslinda sikintim 2 ay sonra babamlar ziyarete gelicek ve bu sesle onlari gezdirmek istemiyorum yoksa benim icin ses sorun degil vede burada egsoz yasak degil. tesekkur ederim ama daha ucuz bir cozum mesela s2000 egsozu gibi
Maşallah diyelim nazarımız değmesin,Allah kolaylık ve sabır versin.Bende hiç birşey bilmezsen neler öğrendim yaptım neler :) üstesinden gelirsin kolay gelsin.
Masallah, yenilemenizde basarilar, cok guzel gorunuyor, swap diye okudum. b18c1'in orjinal kasasi bu degil midir?
kardeşim Allah sabır versin kolaylık versin. bikaç önerim var o stopları acil orjinale çevir oem tek parça far bulabilirsin orda onlarıda orjınale cevir. motor içi renkler o kadar kırmızı yorar insanı sadece külbütör renkli olsa geri kalan orjınal grı çok daha hoş olur gördügüm gereksiz aparatlar var motor içinde onlarıda sökersen çok daha hoş durur. ve o coilspringlerden kurtulup coilover veya spor yay takmanı öneririm. kolay gelsin ;)
bütce sıkıntıları olabilir ama bunlar zamanla yapılabilecek şeyler :)
Masallah kolay gelsin, değerini kıymetini bil makinanın :) bak millet yerinde olmak için çıldırdı :)
Masallah kardesim eline emegine saglik guzel bi is cikartirsin ins
Maşallah bende birşey bilmeden motoru sokmustum ilk sefer...Guzelce ozenerek yaparsın en guzeli olur hayırlı olsun