kolay gelsin şimdiden proje ne durumda ?
Printable View
kolay gelsin şimdiden proje ne durumda ?
projede karar asamasindaydik turbomu sikistirmami stokmu diye. sonunda stok toplamaya karar verdik yeter diye dusunduk suanlik stok ta zaten 170 hp chip tunnignle 200 u buldururuz cok zorlamadan makinayai tahminim oda yeterli suanlik zaten Turkiyeye gelicek allah nasip ederse araba 2 sene sonra ( 25 yas ustu vergisi az vede getirmek daha kolay) ins Turkiyede sikistirma yapilicak ilerde.
Turboya karsiyim hem gunluk kullanim icin iyi degil pek hemde Turkiye sartlarinda benzin yeterince pahali
Girebiliyor normalde 3 yas ustu ve klasik arabalar girebiliyor birde aracin 6 ay uzerinde olmasi gerekiyor benim arac 90 model yani 2 sene sonra klasik snifina giriyor vergisi 6 bine falan geliyor bi okadarda getiris masrafi tutar tahminim ama sonusta ben 500$ a aldim arabayi saka gibi bi fiyat yani. :) birde gumrukte bi tanidik bulmak lazim islemler kolaylassin diye tabiyki yasal olucak
Cem sen misin laaaaaaa :D
kolay gelsin, garaj kimin bi tanidigin mi? yakin olsak yardima gelirdim:( birde TR'ye sokma konusunda; klasik araba statusunde belli yasin ustundeki araci sokabilirisin ama ne yazik ki ucuk bir minimum degerde olmasi lazim sokacagin arabanin:/
kardeşim allah kolaylık versin bi integra daha canlanıyor baya sevindim bende aynı işlemlere başlıycam ek olarak itb projesini uygulayacam motor parçalarını bende boyuyacaktım benim için baya bi fikir fırtınası yaşatı fotolar tşk.
Allah utandırmasın çok uğraştırmadan ağız tadıyla gazlamak nasip olur inş
kolay gelsin...inşallah istedigin sonuçları alırsın
Kolay gelsin orada imkânınız çok zamanla dahada iyi olur
Tarantino ya bulaştıysan yanmışsın :)