baştan sona okudum iş yerinde güzel vakit geçti :) umarım finalde herşey istediğiniz gibi olur
bu arada @gökan hiç bişeyi beğenmiyorsun dikkatimi çekti :)
Printable View
baştan sona okudum iş yerinde güzel vakit geçti :) umarım finalde herşey istediğiniz gibi olur
bu arada @gökan hiç bişeyi beğenmiyorsun dikkatimi çekti :)
Gerçekten tebrik ederim sizleri.eller dert görmesin.keselere bereket.
Sabır işi vallahi.
Abs değişiminde okuyuculari falan değişime gerek kaldımı yoksa al tak bağlantıları yap kullan modunda oluyor mu?
Zevk işi tabiki ama bence kırmızıya boyanan parçalar karbondan imal ettirilebilirdi.
Yollarda ve pistteki performansını görmek isterim.
Kolay gelsin.
maşallah x 41
ABS konusuna benide masrafa sokacan anlaşıldı :D hele bir çalıştırda başını ağrıtırım :D
valla emeğinize sağlık çok güzel proje olmuş. ama göğüste kırmızı kullanmasaymışsınız sanki çok daha kalite dururmuş gibi geldi bana. allah kaza bela vermesin.
maşallah allah nazardan korusun
Zevkler ve renkler tartışılmaz, birimizin beğendiğini bir başkası beğenmez, zaten bundan değil mi, bu kadar çeşitlilik?
Ayrıca da daha bitmedi göğüsle ilgili makyajlarım, tabi ki sizde haklısınız koyduğum fotolara göre yorum yapıyorsunuz:icon_tup:
Bu gün karbon bir kaç ekleme yaptım göğüsle ilgili olarak.:icon_tup:
Bir spyshoot vereyim fikriniz olsun :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/661/Lni6H7.jpg
Herşeyiyle mükemmel olmuş bencede konsoldaki kırmızı dışında :) eline sağlık kesene bereket abi güle güle kullan
konsol takıldığı zaman kırmızı karbon ve alcantara uyumu mükemmel olacak düşüncesindeyim.
Projeyi hemen hemen başından beri takip ediyorum çok emek verdiniz çok güzel bir araç oldu. Kendi yaptığınız tampon falan çok şahane oldu bence arabada eksik göremiyorum. Renk olarak ilk önce kahverengi gibi gözüküyordu daha hoş gözüküyordu fotoğraflarda. Şuan siyah gibi görüyorum ama canlısı nasıl bilemem tabi. Konsol çok şahane olmuş bence kırmızı detaylar çok yerinde olmuş bence. Aracınız bitmek üzere sanırım. Umarım keyifle içinize sindirmiş bir biçimde kafanız rahat binersiniz hayırlı olsun :)
maşallah inşallah her şey güzel devam eder :)
Projeniz en kısa sürede biter inşallah kırmızı boyanan yerlere karbon eklenince bence güzel olmuş.
Yalnız sizinle karşılık birer çay içip bu usta olayına nasıl tahamul ediyosunuz dinlemek isterdim bence uğraştığınız proje birnevi pisikolojik savaş gibi birşey.
agera one tadında olmuş maşallah tekrardan
Çok iltifatkar olmuş teşekkür ederim :D
Ben bu bahsettiğin sağlık sorununu her saat yaşıyorum :D
Elbette olabilirdi, çokta şık olurdu ama benim zevkime göre olmazdı.:icon_tup:
Umarım herkesin gönlüne göre olur, benimkine de tabi ki :) teşekkürker..
Defalarca belirttiğim gibi zevkler ve renkler meselesi, ayrıca karbon parçalarımızda mevcut :)
Eyvallah
İnşallah çalışsında...:icon_tup:
Kalite konusunda hiç canınızı sıkmayın zaten şu an epey pahallı ve kaliteli bir his veriyor, kırmızı detaylarla bile :D
Amin cümlemizi.
İşte içimdeki duygu da buydu Supersport :)
Kırmızı olsun 5 fazla olsun :)
Aynen Jonivaynen :D
Araç inan ki bitmek üzere değil :( daha o kadar çok detay var ki, sırada farlar izolasyon ooooo, anlat anlat bitmez :) teşekkürler..
Bende öyle umud ediyorum :)
Çok isterim, sohbet muhabbet olsun gerisi yalan, şu an ki ustamdan yana bir şikayetim yok, ama .... :d
Ohanda, bu iltifat işte olayın sonu olmuş, aslında benimde aklıma gelmedi değil :D
benzemiyo da değil hani :)
http://image.motortrend.com/f/auto_s...nterior-02.jpg
sabrınız, emeğiniz, harcadığınız vakit ve nakit takdire şayan gerçekten. :icon_tup: araç bitmiş olduğunda yaşadığınız sıkıntıları hatırlatmaz düşüncesindeyim ;) konuyu okurken reklam ajansı sahibi olduğunuzu öğrendim işlerden dolayı yine vakit bulduğunuz için ayrıca tebrikler. şahsen ben (kameraman, fotoğrafçı) aracıma 3 - 5 ufak değişiklik için vakit bulamıyorum :( son olarak ise maşallah diyorum ;)
konsola bittim abi ne güzel olmuş maşallah :)
hocam belki torpidoyu değil ama kapıları burdan esinlenirseniz yapamamanız gibi bi ihtimal görmüyorum :goz:
http://www.autocityimports.com//imag...faf30023f233d3
Çok güzel olmuş. Bu lake kaplama nasıl oluyor?
25 sayfanın ortalarına tam heyecanın doruklarda yaşandığı sayfalarda ulan inşallah bitmiştir de son halini görürüm dedim ama hüsran :) merakla bekliyorum.elinize sağlık.
serhat abi gönderdiğim angel çanaklari işini gördü mü merak ettim ? Merceği takabildin mi senin fara ? projeni yakından takip ediyorum abim. kesene bereket kolay gelsin.
Bu kadar güzel işçiliğe, gösterge podlarının direğe vidalanması olmamış.
Pod ile direği birleştirip öyle kaplatıp bütün bir görüntü sağlayabilirdiniz.
Bu aralar biraz fazla zaman ayırmaya başladım, sanki 1 aya kadar bitecek gibi geliyor :D Bu yüzden işlerimide aksatıyorum ne yazık ki, e hastalık oldu artık, başka araçlarımda var ama bu bir başka, geceleri rüyamda sürmekten gına geldi artık :)
Valla şu anki son hali daha bir güzel görünüyor gözüme, bitsin fotoları koyacağım :D
Aslında projenin en başında buda vardı yapacaklarım arasında ancak biraz "Aphache" olabilirlilik korkusu yüzünden vaz geçtim, artık imkansız :D
Kısaca benzetmek adına o tabiri kullandım, açıklayayım, biliyorsunuz bizdeki trimler, 3 boyutlu bir yapıya sahip çatlak deri animasyonu var trimlerde felan, ancak ben hiç hoşlanmıyordum bu görüntüden. Bu nedenle tüm parçalar önce zımparalandı daha sonra plastik astar atılıp tekrar zımparalandı, son kat boyadan sonrada pasta ve cila atıldı, tüm bunlar fırında araç boyar gibi yapıldı.:icon_tup:
Sanırım 50 inci sayfa ortalarında tam olarak bitmsede marşa basmış olabiliriz :D
Eyvallah, teşekkür ederim. Farlara gelince onlar uymadı, zaten çokta kalitesiz duruyorlardı, bu yüzden çöp oldular :D
Aslında çok haklısın, ancak tam olarak bahsettiğin şekilde değil, üst pod pillara alyan vidalar ile bağlı, yani direğe saplamadım :D
Sıkıntı şuydu, sökmek gerekebilirdi, bu yüzden üstten bağlamak durumunda kaldım, içten plastik kaynakla vida yuvası açıp göğüsteki pod gibi gizli montaj yapabilirdim, fakat dediğim nedenden dolayı aklımada başka yol gelmedi açıkçası??
Bende taş çalıp teyp konsolünde ki alyan montajlama ile bağladım mevzuyu :D
Yakından çokta rahatsız etmiyor, emin olun, öyle olsa ben zaten bu uygulamayı yapmazdım:icon_tup:
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/835/7cio.jpg
[QUOTE=SERHAT07;7579321]Bu aralar biraz fazla zaman ayırmaya başladım, sanki 1 aya kadar bitecek gibi geliyor :D Bu yüzden işlerimide aksatıyorum ne yazık ki, e hastalık oldu artık, başka araçlarımda var ama bu bir başka, geceleri rüyamda sürmekten gına geldi artık :)
umarım en yakın zamanda biterde biz de buradan görmüş oluruz :)
[QUOTE=caann;7579324][QUOTE=SERHAT07;7579321]Bu aralar biraz fazla zaman ayırmaya başladım, sanki 1 aya kadar bitecek gibi geliyor :D Bu yüzden işlerimide aksatıyorum ne yazık ki, e hastalık oldu artık, başka araçlarımda var ama bu bir başka, geceleri rüyamda sürmekten gına geldi artık :)
/QUOTE]
umarım en yakın zamanda biterde biz de buradan görmüş oluruz :)
Bu araba bitmeli artık bence :)
Derler ya, yaptım oldu, valla şu ana kadar pek övünmedim ama bu görüntü gerçekten muhteşem oldu :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/661/yML5ip.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/661/WI8rqL.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/538/QNkcek.jpg
MaŞallah ✩ ✩ ✩ ✩ ✩ ;)
Ferrari göğüsü mü bu?
:D Maşallah
maşallah çok hoş kazasız belasız bitmiş halini merakla bekliyroum:)
gögülük,direksiyon çok çok iyi olmuş.
Direksiyonu merak eden olduysa eğer, :icon_tup:
Momo GTR 2 Steering Wheel - Demon Tweeks
Kolay gelsin, önceden yazmıştım zaten, kesenize bereket diye. Konu hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, neredeyse beğenmeyen insan yok:). Ben kendi fikrimi katmak istedim sadece, direksiyon seçerken başka opsiyon var mıydı yoksa bu modele mi odaklandınız? Niye diye soracak olursanız, o kadar kaliteli göğüs/konsol yapımının yanında bu direksiyon çok ucuz duruyor:)
Yermek için demiyorum zaten yaşıma uygun değil:) ama direksiyon "şekil" itibari ile biraz aksesuarcılarda bulunan direksiyonlara benziyor:). Maşallah, emeğinize sağlık tekrardan:)
Önce iltifatların için teşekkür ederim:icon_tup:
Bu proje tamamıyala benim zevkim ve estetik anlayışımla ilerliyor, hatta diyebilirim ki, yürüyen kullanılacak tüm malzemeler dahil, motor aksamı, sıkıştırma oranı tüm bunlara karar veren benim. Elbette ki sonuçlarına katlanacakta benim kısaca övgüde bana olumsuz eleştririlerde bana gelecek.
Projem daha önce yapılmış, daha doğrusu bu şekilde ele alınmış bir proje değil, içerisinde bir çok DIY alt projeler barındırıyor, her yaptığım DIY proje belli başına bir proje konusu zaten, sanırım bunu sizlerde taktir edersiniz.?
Tabi ki, her yaptığım beğenilecek diye bir husus olamaz! Kimi göğüs rengini beğendi örneğin, kimi beğenmedi, bazısı ise nefret etti hatta :D
Kaputa yaptığım scoop nerdeyse geneli itibarı ile beğenilmemiş durumda :D
Şunu söylemeye çalışıyorum, direksiyonda yine benim zevkimi yansıtmakta, kalkıpta savunmayacağım, sadece aydınlatmaya çalışıyorum. Ancak iş "ucuz" gibi benzetme olunca elbette direksiyon hakında biraz bilgi vermem gerekir, Kullandığım direksiyon Momo 2014 serisi GTR2 modeli, son derece klas pahallı ve üst sınıf bir direksiyon :icon_tup:
Amma abarttınız konsolu hee
alt tarafı kadıfe kaplatıp çingene gibi kırmızıya boyamıs aksesuarcılardakı 3 lıralık karbon etıkett yapıstırmış..
Kıskandım :D