Bir an konsolu ferrarinin konsoluna benzettim) maşallah çok güzel olmuş
Bir an konsolu ferrarinin konsoluna benzettim) maşallah çok güzel olmuş
1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI
Anlaşıldı Proje bitine kadar kalp krizi geçircez![]()
kırmızı yerıne pıno black olabılırdeı yada carbon![]()
www.honda-tech.com
Livestrong
Gerçekten tebrik ederim sizleri.eller dert görmesin.keselere bereket.
Sabır işi vallahi.
Abs değişiminde okuyuculari falan değişime gerek kaldımı yoksa al tak bağlantıları yap kullan modunda oluyor mu?
Zevk işi tabiki ama bence kırmızıya boyanan parçalar karbondan imal ettirilebilirdi.
Yollarda ve pistteki performansını görmek isterim.
Kolay gelsin.
valla emeğinize sağlık çok güzel proje olmuş. ama göğüste kırmızı kullanmasaymışsınız sanki çok daha kalite dururmuş gibi geldi bana. allah kaza bela vermesin.
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Zevkler ve renkler tartışılmaz, birimizin beğendiğini bir başkası beğenmez, zaten bundan değil mi, bu kadar çeşitlilik?
Ayrıca da daha bitmedi göğüsle ilgili makyajlarım, tabi ki sizde haklısınız koyduğum fotolara göre yorum yapıyorsunuz
Bu gün karbon bir kaç ekleme yaptım göğüsle ilgili olarak.
Bir spyshoot vereyim fikriniz olsun
![]()
Herşeyiyle mükemmel olmuş bencede konsoldaki kırmızı dışındaeline sağlık kesene bereket abi güle güle kullan
Alfa Romeo 159 Booster
konsol takıldığı zaman kırmızı karbon ve alcantara uyumu mükemmel olacak düşüncesindeyim.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Projeyi hemen hemen başından beri takip ediyorum çok emek verdiniz çok güzel bir araç oldu. Kendi yaptığınız tampon falan çok şahane oldu bence arabada eksik göremiyorum. Renk olarak ilk önce kahverengi gibi gözüküyordu daha hoş gözüküyordu fotoğraflarda. Şuan siyah gibi görüyorum ama canlısı nasıl bilemem tabi. Konsol çok şahane olmuş bence kırmızı detaylar çok yerinde olmuş bence. Aracınız bitmek üzere sanırım. Umarım keyifle içinize sindirmiş bir biçimde kafanız rahat binersiniz hayırlı olsun![]()
maşallah inşallah her şey güzel devam eder![]()
Projeniz en kısa sürede biter inşallah kırmızı boyanan yerlere karbon eklenince bence güzel olmuş.
Yalnız sizinle karşılık birer çay içip bu usta olayına nasıl tahamul ediyosunuz dinlemek isterdim bence uğraştığınız proje birnevi pisikolojik savaş gibi birşey.
Çok iltifatkar olmuş teşekkür ederim
Ben bu bahsettiğin sağlık sorununu her saat yaşıyorum
Elbette olabilirdi, çokta şık olurdu ama benim zevkime göre olmazdı.
Umarım herkesin gönlüne göre olur, benimkine de tabi kiteşekkürker..
Defalarca belirttiğim gibi zevkler ve renkler meselesi, ayrıca karbon parçalarımızda mevcut
Eyvallah
İnşallah çalışsında...
Kalite konusunda hiç canınızı sıkmayın zaten şu an epey pahallı ve kaliteli bir his veriyor, kırmızı detaylarla bile
Amin cümlemizi.
İşte içimdeki duygu da buydu Supersport
Kırmızı olsun 5 fazla olsun
Aynen Jonivaynen
Araç inan ki bitmek üzere değildaha o kadar çok detay var ki, sırada farlar izolasyon ooooo, anlat anlat bitmez
teşekkürler..
Bende öyle umud ediyorum
Çok isterim, sohbet muhabbet olsun gerisi yalan, şu an ki ustamdan yana bir şikayetim yok, ama .... :d
Ohanda, bu iltifat işte olayın sonu olmuş, aslında benimde aklıma gelmedi değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)