Belli ki piyasa uzun süre bu arabayı konuşacak :) tekrar maşallah
Printable View
Belli ki piyasa uzun süre bu arabayı konuşacak :) tekrar maşallah
Tebrikler Serhat Bey :) dünya çapında bir proje yapıyorsunuz, ellerinize sağlık
Konuyu başından beri takip ediyorum.
Ben böyle detay ve incelik görmedim.
Sizi canı gönülden tebrik ederim.
Herkesin hayallerini süsleyen yapmak isteyip ya parasal ya zamansal yada zevksizlikten beceremediği bir durum.
Sizde her şeyden önce inanılmaz bir göz zevki fark ediyorum.
Parçalar kaliteli, işçilik çok detaylı ve ince.
Honda bu aracı görse üretimine tekrardan başlayabilir. :D
Ellerinize sağlık.
Bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum.
Kolay gelsin.
Ah şu çılgın Türkler :D
Türkiye de tek geçebileceğim bir proje böyle haberlerin çıkması doğaldır :D
herşey iyi hoş güzel fakat ön cama yansıma yapıcak o kırmızı olan kısım ve göremeyeceksiniz bilginiz olsun.
Proje dedikleri bu olsa gerek allah kaza bela vermesin Masallah
hondatech de anasayfada :)
we miss you Del-Sol
:rolleyes:
https://imagizer.imageshack.us/v2/80...911/e9w7nd.jpg
Maşallah emeğinize kesenize bereket çok güzel olmuş...
Son durumu merak ediyorum, güncelleme var mı?
ah şu çılgın Türkler :)
Arkadaşlar güncelleme yapamadığım geçen zaman içerisinde epey yol kateddim. Bir kaç olumsuzluk dışında önemli sıkıntılar yaşamadan marş aşamasına kadar da geldim. Ancak ne var ki bildiğiniz üzere ilk marş ve rodaj için base map e, kısaca iyi bir tunere ihtiyacım var. Bu tuner arkadaşın da en az benim kadar, esnaf, insani ilişkiler yönünden tecrübeli, sözünde duran, yaptığı işin arkasında duracak, işinde üstat biri olması lazım. Ancak ne var ki şu ana kadar ki temaslarımda bahsettiğim özellikleri bir arada taşıyan bir tuner ile tanışmak nasip olmadı.
Bende bu durumda kendi çabalarım ile bir grafik tasarım sanatçısı olarak tuning e mecburi bulaşmış durumda buldum kendimi :)
Çok kısa zaman sonra aracımı sağlıklı bir biçimde rodaja hazır hale getireceğimi tahmin ediyorum :D
Elbette daha evvel aracım üzerinde, son yapılanların, bol fotoğraflı güncellemesini sizlere sunacağım..
Kolay gelsin, başarılar.
herseyi ile mükemmell nazara gelmesin diyelim sabırla bekliyoruz özellikle iç kısımlar torpido ve direksiyonu cok begendim
http://i.hizliresim.com/1nPMvD.jpg
Buraya yazacağım tek birşey var !!!!
:scared: