çok güzel bir araç tebrikler,
yalnız honda-techteki konuyu göremedim, linkini paylaşabilir misiniz
Printable View
çok güzel bir araç tebrikler,
yalnız honda-techteki konuyu göremedim, linkini paylaşabilir misiniz
maşallah cok fazla emek var ellerinize sağlık
Proje hizla İlerlİyor biraz yavaŞladi paylaŞimlar abii herkez sabirsiz bekliyoruzz :)
Maşallah ya proje dedıgın böyle olur Allah tamamlamayı nasp etsın Nazarlardan saklasın
sen naaaptın yaaa:D
Elinize emeğinize sabrınıza ve zevkinize sağlık :)
Tam bir sanat eseri olmuş.
Allah sabır versin abicim , Ben 1 fara mercek takarken sıkıntıdan ve sinirden ağlıyordum, Allah huzurlu , sorunsuz ve tıkırtısız binmeyi nasip etsin inşallah..
son gelişmeler neler.. Tuner işini çözebildiniz mi yoksa hala kendinizmi uğraşıyorsunuz
Konuya action lazim neler oldu :)
Teşekkür ederim..
Aslında sen yakınen yavaşlamadığını biliyorsun :)
Teşekkürler..
Yaptıklarım ortada :)
Çok güzel bir tanımlama, teşekkürler :)
Çok detaylı bilgi ve görsel paylaşacağım bu durumla ilgili az sabır :)
Sırf action halindeyim yakında konuyada yansıtacağım :)
Gelecekten bir kısa video koyayım, ilk marş videosu bu. Yazılım konusunu ne yazık ki çözemedim ve kendim yapmaya karar verdim. Bu marşta ki yazılım tamamen şahsıma ait, önce Mustafa Genç temel prensipleri anlattı bende onun üzerine yorumlayıp bu base map i yazdım :) Ancak hem cold start hem benzin hava AFR ayarlarım yanlış daha doğrusu henüz onları yapamadım :) O ayarlarıda Alper arkadaşımız halletti, sonradan tabiki :) dediğim gibi bu gelecekten bir video..
https://www.youtube.com/watch?v=YPSY...I22b8W_e2elexA
Maşallah, Del Sol a
maşallah tekrardan... hersey zamanla daha güzel olacaktır.
bu günleri de gördük ya. :bravo:
ben bu kadar psikopatça bi proje görmedim.
maşallah tek kelime ile.. :)
Serhat bey umarim Bir gun garage aydogdu'da karsilasiriz. Sizdeki azimi tebrik eder.aydogdu mustafa abimiz sayesinde uykusuz geceler forever diyorum. :)