O zaman mucize demeyelim yetenek diyelim rolantisi fln düzgün duruyor ilk sefer için :) Neyse ben uzaktan takibe devam kolay gelsin :)
Printable View
Motor havuzu son durum....
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...909/90xFZd.jpg
Ön göğüs son durum...
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...661/yRqH0e.jpg
abi direksiyon bakalitindeki düğmeleri sırıtmış sanki:confused:,yakışmamış böyle bi projeye zannımca.belki daha orjinal ve şık bişeyler takılabilirdi vw far ayarı düğmesi gibi
Haklısın ama şık bir şey bulmak o kadar zor ki anlatamam, bulsanda ülkemizde beş para etmez ürünlere astronomik fiyatlar istiyorlar, onlardan biri ışıklı olan, direksiyon pompa açma kapama, diğeri ise Varex açma kapama . Bende çok isterim şık bir şeyler ama üzerinde herhangi bir belirteç olmaması lazım, çokta önemli değil aslen iyi birşey bulunca değiştirebilirim .
bir kere daha masallah çok güzel ilerliyor gerçekten.
abi benim sizden bir ricam olacak şu radyatör üst hortumunun tam olarak uzunluğu kaç cm müsait olursanız ölçermisiniz benim için lütfen
arka tampon araç yere yaklaşsa bile bel kısmı denilen yer yan eni kısa oldugundan kötü duracak bence.size nacizane tavsiyem tampon altına şunlardan takmanız.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv...mcs0o1_500.jpg
http://www.evasivemotorsports.com/mm..._diffuserb.jpg
[QUOTE=exvitermini;7664801]arka tampon araç yere yaklaşsa bile bel kısmı denilen yer yan eni kısa oldugundan kötü duracak bence.size nacizane tavsiyem tampon altına şunlardan takmanız.
Aklıma gelmiyor değil, ama ciddi olarak projelendirip kafa yormam lazım..
Bu arada 2 adet spyshoot vereyim.
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...908/3J8VHN.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...746/vGmMjK.jpg
Abi spyshootlar mükemmel özellikle farlar çok hoşuma gitti fakat, direksiyon pompası için kullandığın düğmeler pek hoş olmamış daha farklı şekildeki düğmeler olsaydı en azından bence o bölgedeki estetiği bozmazdı, ha birde ayna için keşke audi ve vw de kullanılan ayna kapagına montajlı olan sinyal lambalarını kullansaydın abi bundan olan sinyalden
Maşallah aracın sesi vs çok güzel geliyor , Ancak naçizhane tavsiyem ayna ledlerini ve aynalardaki kırmızı bölgeyi , direksiyondaki anahtarları kaybetmeniz. Araçta ekstra özellik eklemek güzel gibi duruyor olabilir ancak bence Sadeliği ve şıklığı bozup, kaliteyi düşünüyor.
yapılan emeklere sonuna kadar saygı duyuyorum ve kolay gelsi diyorum :)
ama fikir belirtmek isterim her zaman orjinallik ve sadelik daha kaliteli duruyor benim fikrimce
Adapazarı'nda Alkaya diye bir firma var. Elektrik & Elektronik bir çok ürün ithal ediyorlar. Düğme vs. lazım olduğunda bakmanızda fayda var.
http://www.alkayaelektronik.com/Buto...rchprice=&tp=1
Serhat abi, bence farlara day light uygulamayı bir daha düşünün, hoş araç tamamen custom oldu fakat farlara yapacağınız bu işlem sanki aracın dönemini yansıtmıyor gibi geldi bana.
Adapazarı Alkayalarla ilgili bi durum oldu mu yardımcı olabilirim :)
Arkadaşlar, ben aracı dönemine klasik çizgisine uygun restore etmiyorum, dikkatinizi çekerim, projemin adı bile "2014 model DelSol" :) Restorasyon derdinde değilim, hele dönemini yansıtması gayretinde hiç değilim :) ben aracımı baştan tasarlayıp, kendi zevk ve ihtiyaçlarıma göre yeniden yarattım.
Bu yüzden genel DelSol çizgisini bozmamaya gayret ederken, teknolojinin, konforun, güvenliğin ve sürüş keyfinin tüm nimetlerinide aracıma adapte etme gayretindeyim, bu şekilde, daha doğrusu benim perspektifimden bakarsanız...
...beni anlarsınız :)
Ha diğer taraftan benimde haz etmediğim ancak imkansızlıklar yada daha iyilerini bulamadığımdan, uygulayıp ta beğenmediğim noktalar tabiki var, ancak bunları ilerde de uygulayabilirim. Ayrıca gönül rahatlığıyla eleştirebilirsiniz, hiç gocunmam :) Sonuçta herzaman dediğim gibi, tamamen subjektif kendi zevkime göre tasarladığım özel bir araç yapmaktayım:icon_tup:
direksiyonun altı kırmızı bence pek iyi gorunmuyor. mat siyah daha iyi olurdu cunku bu plastiklerin uzerindeki kırmızı boya parlak ucuz çin malı gibi gorunuyor şahsen. cümlem biraz devrik olabilir ama idare ediverin serhat bey.