estafurullah :) emin olunki benim kırmızıya boyadığım parçaların hiç biri ucuz çin malı plastik gibi durmuyor, yakından görenlerin yorumudur :)
Printable View
aracınızla ilgili konunun her sayfasını tek tek büyük bir keyifle ve bidaki sayfada acaba nolucak diye merakla okudum,
aracın hem içinde hem dışında büyük bir emek var , maşallah kazasız belasız keyifli sürüşler :icon_tup:
Ne civarda tutmamızı önerirsin?
JRSC nin kendi hesaplama tablosunda bu şekilde önermiş..
BSFC...............Suggested.........~ A/F Ratio
NA.....................0,50.....................13 :1
Supercharger.......0,55.....................12:1
Turbo.................0,60.....................11: 1
serhat abi çok zaman , emek ve para harcadın keşke Supercharger yerine turbolasaydın
dışına gelirsek marjinal bir görünüme sahip oldu aracın ama bana sorarsan uyum ve zevk sıfır
içide çok renkli kırmızı üstüne karbon fiber folya vs benim fikrim güzel olmamış
Turbo konusunda fikrimi en başta beyan etmiştim.
Elbette her türlü negatif eleştiri olacaktır, ancak "zevk sıfır" söylemin biraz ağır kaçmış, hakaret niteliği taşıyor sanki ? :)
Ama yinede kötü niyetli bir eleştiri olmadığını düşünmek ve saygı duymaktan gari söyleyeceğim bir söz olamaz, yorum yazdığın için teşekkürler
Abi ben yakından gören biri olarak fotoğraflardan düşülen bir yanılgıyı düzeltmek istiyorum. Gösterge ve havalandırma çevresindeki karbon parçalar folyo değil. Bizzat gerçek hakiki karbon fiberden yapılmış ve çerçeve şeklinde uygulanmış parçalar. Sadece aydınlatmak istedim. ;)
Serhat abi açık görüşlülüğün için de ayrıca teşekkürler. Allah kolaylık versin.
Abi simsiyah bir arabada kırmızının ne işi var ? Çok basit gözükmüş, sprey boya gibi olmuş, düğmeler olmamış gibi gibi gibi...
Bu eleştirilerin en büyük nedeni parça parça resim koyman bence. Yani direksiyon kısmı; evet resimde kötü gözüküyor ama bütün olarak baktıkmı kokpit sanat eseri tek başına bakınca insan bi garipsiyor. Bence proje tüm detaylarıyla hala muhteşem ilerliyor da abi o aynaya taktığın siyaller hiç olmuşmu ? :)
serhat usta boşver sen onları da kendi işine odaklan :)
Çalışmalarınızın maşallahı var Serhat bey, merakımdan soruyorum gaz kelebeğini kaç mm lik kullanıyorsunuz? Daha önceden sc ile baya uğraştım sizin uygulamanızıda yakından takip ediyorum. Başarılar;)
maşallah emeğinize sağlık b çok güzel olmuş. başarılar.
Buldum ama biraz geç oldu güzel bi tercih;) 74 mm olmasını tavsiye ederdim hatta dahada büyük bişey sizin projeniz için , tabi emiş borusu kurtarıyorsa çünkü sc ler kelebek ve emiş ne kadar geniş ise o kadar verimli calışan sistemler. Ben zamanında civic si da 74mm ullanmıştım faydasını görmüştüm. Maşallah takibe devam
yo hayır yükde değil diğer taraftan zaten ayarda yapılmadı yürümüyor araç.