Abi valla hayranlıkla izledim farları psikolojim bozuldu :) Maşallah emeğine söylenecek hiç bişey yok çok güzel olmuş.
Printable View
Abi valla hayranlıkla izledim farları psikolojim bozuldu :) Maşallah emeğine söylenecek hiç bişey yok çok güzel olmuş.
Abi sen ne yapıyorsun allahını seversen ya :eek: emeğine eline koluna sağlık
abi eline emeğine sağlık, farlar efsane olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel elinize emeklerinize sağlık .
ALLAH utandırmasın nazar değmesin inşaALLAH.
Ya arkadaşlar bu yağ konusu kafamı oldukça karıştırdı, birde sözüne tecrübesine güvendiklerim farklı vizikoteler önerince iyice allak bullak oldu kafam?? Bir fikir verin, fikir verecekler hızlılar olsun pls :) Tamam anladık "Fully synthetic" kullanacazda vizikotesi ne olacak? 5w-40, 5w-50 0w-40 10w-60 vs vs, unutmayın araç 11.2 sıkıştırmaya 8600rpm@12psi basıyor, Antalya ikliminde ve bende öle pek memur-style kullanmam :D
Not : Ekstra yağ soğutucusu yok!, aracı benzinden tasarruf için düşük performansta pek kullanmam en azından 1 ve2 kesicide gezerim genelde
ben 12.2cr'de na aracımda 5-40 kullanıyordum(306gti) eksiltme filanda olmuyordu.
Bir arkadaşım 10-60 tunerim 5-40 (her ikiside full sentetik ) ısrar ediyor :)
abi maşallah araca tekrardan, plaka linkteki yere konumlandırılsa çok daha şık olabilir. birde araç yukseklıği bumu olacak yoksa kafa inecekmi biraz daha ?
Image #473180 - CtrlV.in Image Hosting
Ben biraz daha kafanızı karıştırayım o halde :)
http://youtu.be/wKZUvpGKv6Q?list=UUr...KN4d3CWRfFveQQ
Alkışlanır bu proje..
Teşekkür ederim valla haklısın hasta etti bu proje beni :)
Korktuğun başıma geldi zaten, arkadan ellerilem emek emek yaptığım tampona yasladı biri , difüzör kırıldı :(
Çok teşekkürler..
Eyvallah teşekkür ederim, yapıyorum işte elimden geldiği kadar..
teşekkür ederim..
Sağolasın..
Eyvallah..
Teşekkürler..
Amin sağolasın..
Plaka konumu benimde kafamı çok karıştırdı, senin gösterdiğin yerede bağladım ancak en iyi ortada durdu gibi, yükseklik önler için bir miktar düşürebilir, aslında 2.5cm daha düşüktü yeni yükselttim, dönüş esnasında iç alt şaseye sürtüyordu tam turda :)
Bu konuda bir kafa karışıklığım yok rodaj yağım zaten videoda anlatılan cinsten, o kadarda cahil değilim yaw :D Benim derdim yağ soğutucusu kullanıp 5-30 veya 0-40 kullanabilirmiyim?
Teşekkürler..
bi far ancak bu kadar iyi yapılabilirdi abi ellerine sağlık, bu güzel arabada göze batan tek nokta dikiz aynalarının altındaki kırmızı plastik parçalar bence. gövde renginin daha iyi görüneceği kanaatindeyim. tekrardan maşallah :)
Vallahi abi pes baştan sona takib ediyorum.. Eline sağlık..
Şubat tatilinde Antalya da Olacağım.
Gırsat bulursam bir çayımı içmeye gelicem
mekanik iticili motorlarda mineral yağ kullanılır evet fakat hidrolik itici kullanılan motorlarda iticileri bozuyor ve şıkırdama yapıyor, performanstan çalıyor vs. vs.
bunu napıcaz o zaman :) ? ve ciddi bir rakam yapıyor iticilerin fiyatları değiştirmek istersek.
(şahsen ben yarı sentetik kullanmıştım)
Şu far işini ticarete dökseniz, neredeyse harcadığınız parayı çıkarırsınız diyebilirim :) Maşallah demekten başka birşey bırakmıyorsunuz. Elinize sağlık.
Serhat abi görsel olarak arabayı beğenmiyorum. Bu kadar emeğin karşılığı daha estetik bir duruş olmalı.
İlk olarak abi hood scoop kesin değişmeli ne yap et abi yeni bi dizayn yap yedek bi kaput alıp uğraş abi o nedir ya. Misal Mazda Speed3 tarzı olabilir.
İkincisi farlar mükemmel aydınlatıyor emek zaten ortada ama ledler olmamış abi aşırı doldurmuş farın içini farklı bi dizayn olabilir.
Son olarak arabanda coil over var bas abi arabayı bişey olmaz yüksek duruyor araç.
Son olarak yol tutuş için arka spoyler'i nasıl planlıyorsun.
http://image.hondatuningmagazine.com...en_spoiler.jpg
Eleştiriler için teşekkür ederim :D
O lanet scoop tan soğuttunuz beni :)))
Far led görünümü için farklı düşünüyorum.
Aracı basmaya gelince çok basılmıyor lastik çapı 8.5cm daha büyük standarttan ama bir miktar daha basacağım muayeneden sonra :)
Arka kanat stok olan, bu şekilde ve ölece kalacak.. :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...537/y6eXH0.jpg