-Ön çamurluk yanlarında ki sinyaller iptali
-Arka sis iptali
Bunlar tüv'de sıkıntı yaratma ihtimali var mı ?
Ciddi para ve emek, kesenize bereket abi. Allah yardımcınız olsun.
-Ön çamurluk yanlarında ki sinyaller iptali
-Arka sis iptali
Bunlar tüv'de sıkıntı yaratma ihtimali var mı ?
Ciddi para ve emek, kesenize bereket abi. Allah yardımcınız olsun.
Yanlız serhat abinin tasarladığı scoop hava girişi için linkteki örnekler hava tahliyesi için diğilmi ?
tamponlar orjinal kalsa çok daha güzel olur düşüncesindeyim , inşallah sorunsuz sıkıntısız bitirirsiniz![]()
Serhat abi benim aklıma takılan arka bagaj kilidi şimdi Delsolde ben bu sorunu çok yaşadım arka bagaj kilidi anahtar haricinde herhangi bir açma yeri yok hatta AVM otoparklarına girerken stop edip inip açıyodum sonra tekrar bin çalıştır devam etNasıl bişey yaparak bu sorunu çözdünüz?
Hazır, bir kaç post evvel tampondan bahsetmişken, kısa bir üretim videosu da onlar için hazırladım.
Henüz bitmediler ama neler yaptığıma dair bir fikriniz olsun istedim.
Mobil için direk video link : https://www.youtube.com/watch?v=ju5oKgio7Bc
![]()
Öndeki iptal ettiğiniz delikler S/C için hava girişi olarak kullanılamaz mıydı?
Bu araç efsane olacak gibi hayırlısı bakalım![]()
Proje süper, anlatım enfes merak ve hevesle takip ediyorum, yalnız alacantra kaplama sıcak Antalya ortamında sorun çıkartmaz umarım, bende defalarca kez döşemeciye gidip sonra vazgeçtim, maalesef kapalı garaj imkanım yok ve her seferinde branda kullanamayacak kadar üşengeç bir yapıya sahibim. Fakat bu yaz ya flock yada alacantra yaptırmayı planlıyor, size başarılar diliyorum, maşallah.
ön tampon ciddi başarılı olmuş emeğinize sağlık
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)