nazar çıkmışgeçmiş olsun..
Maşallah diyelim tekrarNazarlardan uzak
- MaşaAllah yoğun emek , para ve zaman harcanmış ve harika olmuş.
- Videolarda bir harika gerçekten...![]()
Honda Owners Never Drive Another
Rodajı 10 gün kadar önce nihayet bitirip, brandalayıp kaldırdım aracıŞaka bir yana şu yağmurların bitmesini bekliyorum.
bir de metanol takmıssınız ama baglanamadı sanırım, noldu halledebildiniz mi ?
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Allah kaza bela vermesin cook emekli bir proje olmuş ama aklıma takılan iki soru var, sizin nasıl bir yutdışı trafiğiniz ve paranız var be kardeşim maşallah![]()
![]()
![]()
Hayat işte; Altın yumutlayan tavuğun ünlü olup, ona altın vuruşu yapan horozun umursanmaması kadar garip..
ya abi sen nasıl bir psikopatsın nasıl bir insansın sayende projeni takip ederken hem ulan yapılabilirmis hem de yok artık olmaz bu iş gibi iki ambivalan duyguyu bir arada yasattın helal olsun !!
bu arada sayende bir iş görüşmesine yada yarısmaya katılsam son okudugunuz kitap hangis derseler 2014 model del sol projem adlı kitap dicem
umarım darısı bizim başımıza olur diyor ve bu kadar teknik bilgiyi nereden öğrendiniz cok merak ediyorum![]()
Do or Not !! There is no try !!
Serhat abi bukadar uğraşma sanayi esnafi dıy ler vakit zaman sanayi esnafından zorla öğrenmek zorunda kalınan işler tecrube bu proje için değermiydi tekrar bukadar zahmetli olduğunu bilseniz yinede yaparmısınız.
Bende birşeyler yapmak istedim kısmet olmadı olurmu bilmiyorum ama bazen insan gerçekten çok yoruluyor.
Arabanız çok güzel sesi rengi duruşu hatları çok başarılı tek lastik ebatının büyük olduğunu düşünüyorum.
İyigünlerde sorunsuz sıkıntısız gazlayın inşallah.
Maşallah Çok Emek Var Karşılığı Alınmış EmeklerAbi Cam Tavan Olayını Kimse Yapmadı Sanırım Açılışı Ben Yapıcam
![]()
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Kırmızı mı turuncu mu ne o detaylar çok göz alıyor.
Allah daha büyük kaza bela göstermesin. Emeğinize sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)