2014 Model Del Sol Projem.

Thread: 2014 Model Del Sol Projem.

1. rebel's Avatar

rebel said:
    araç çok güzel emek mükemmel yanlız biakç eleştirim olucak abi eğer sende kabul edersen

araç kırmızı detaylardan kurtulmalı.
    arka tampon altı daha önceki sayfalardaki s2000ler gibi difizör takılmalı
    arka stop çok ucuz duruyor bu araca yakışmıyor.
    eğer oem stop kullanılmaycaksa bile şu tarz koyu kristal stop kullanılabilir bence
    http://www.ebay.com/itm/For-1993-199...5433c5&vxp=mtr
    http://teamsolcal.com/forum/thread-4764.html

2. rebel's Avatar

rebel said:
    bir ekleme daha. kaput scoop da olmamış abi onada daha orlinal birşey yapılabilir.
    dikiz aynaları için yurt dışında s2000 aynası takıyolar aklında bulunsun

ağız tadıyla bin abi kazasız belasız

3. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Eleştiren arkadaşlara söylüyorum, ben yaptım benim zevkime göre oldu, kırmızı detaylarıyla, jant lastik çapıyla, arka difüzörüyle v.b. olabileceğin en estetiğini en sportifini ve en iyi yol tutuşu olan projeyi yaptım, neye göre ? tabi ki kendi estetik bakışıma ve teknik bilgilerime göre. Tamamen subjektif, bu proje Honda Tech USA da yılın projesi olarak değer buldu, zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir. Savunma yapmıyorum fikrimi beyan ediyorum sadece.
    Siz daha iyisini yapın arkadaşlar.. Benden bu kadar.

Not: Bu arada projem henüz bitmedi...

4. 16EC813's Avatar

16EC813 said:
    maşallah
    eleştiri gizli hayranlıktır
    +
    modifiye = kişiselleştirmektir bunu bir başkasının zevkine göre yapmak degildir
    senin yaptıgın del sol ü taktirle ve ilgiyle artı begeniyle izliyorum çok güzel olmuş bunu ya böyle dersin yada maşallah der bakar geçersin
    bunun yolu budur
    dip not ;sözüm kimseye degildir sadece kişisel fikrimi söyledim
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

5. 2014 Model Del Sol Projem.

emre54 said:
    abi bence de jant lastik aynadaki detay kırmızı detaylar ön kaput çok güzel olmuş. neye göre kime göre. tabi ki de sizin zevkinize göre. bana göre güzel olan dir diğerine göre olmayabilir haliyle. cok da bir önemi yok size güzel geldikten sonra gerisi hikaye. tekrar kazasız belasız sürüşler. maşallah..

6. SametYkn's Avatar

SametYkn said:
    Maaşallah emeğinize sağlık kazasız belasız iyi günlerle kullanmak dileği ile
    41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
    34 YKN 76 Citroen c3 2010
    34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005

7. immortalboss's Avatar

immortalboss said:
    Çok çok güzel oldu. Hocam yurtdışı kıvamında olmuş desek yalan olmaz.Yarım kalan projeler gibi olmaması en çok sevindiren yanı!

8. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    Son susturucu üstündeki detayın yakından fotoğrafı var mı ?

9. levent's Avatar

levent said:
    DelSol SER yazısını birebir kopyalayıp CNC de plakaya işleyip bükmüşler sanırım Özgür,

Abi zevk meselesi, basık hali gayet güzel duruyor ufak tefek kırmızı detaylar bence de göz tırmalıyor ama sen renkli bi kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum nacizane görüşüne sığınarak, o yüzden sana yakışıyor diyebilirim

Maşallah

10. 2014 Model Del Sol Projem.

SERHAT07 said:
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    Son susturucu üstündeki detayın yakından fotoğrafı var mı ?

11. burkaykalyon's Avatar

burkaykalyon said:
    Saat 12.00'da konuyu okumaya başladım. Saat şu anda 14.20 ve inanılmaz keyif aldım okurken. Aslında projeyi biliyordum ancak hiç girip okumadım. Aracın şimdiki haline gelmesini bekledim

Emeğinize, yüreğinize, cebinize, sabrınıza sağlık. Bu kadar kapsamlı bir projede sizin isteğinizden farklı talepler ve yorumlar illaki oluyor. Ancak sizin içinize sindiyse kimseye laf düşmez.

Başka projeye ne zaman start verilir?

12. PiscocuK's Avatar

PiscocuK said:
    ben birdaha arabama şunu yaptım bunu yaptım şöyle güzellleştirdim diye bişi dersem biri bu konuyu hatırlatıp beni dövsün

arabaya emeğe maşallah.okurken sabredemedim.son susturucusuz videoya bittim v8 mubarek
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

13. 2014 Model Del Sol Projem.

Tayfun.O said:
    Gerçekten çok zevkli proje olmuş

14. Bolkar1st's Avatar

Bolkar1st said:
    bitsin artık sag salim bu proje abi işin en güzel yanı ben yaptım demek gerisi hayranlık

15. emrebaron's Avatar

emrebaron said:
    En basindan en sonuna kadar itina ile takip ettigim proje koltuklar ve torpido yapilirken de bursada canli gormek nasip oldu allah kazadan beladan korusun icindeki parcalara gelince bursada yildiray abiden sonra gordugum en cilgin proje olarak yer aliyo yanliz bukadar agresif bi arabada tek siritan jantlar olmus bu da benim gorusum saygilar

16. besyoali's Avatar

besyoali said:
    Konuyu başından sonuna merakla takib ediyorum.
    Emeğine sağlık
    Kazasız belasız CEZASIZ inşallah ��☺ï¸
    Biraz video fena olmaz ☺ï¸

17. Slammed's Avatar

Slammed said:
    Ayaga kalktım oyle alkıslıyorum suan bu nasıl bı el becerısı nasıl bı bılgıdır hayranlıkla okudum fotograflara baktım sız bence olanı degıstırmemıssınız DelSol uretmıssınız. Kazasız belasız kullanın SC sesı gercekten super otesı

18. AZO's Avatar

AZO said:
    emeklerinize saglık cok guzel olmus,DIY kısımları hakıkaten cok basarılı.ben bi arabanın bagajına yalıtım yapıyım dedım omrumden omur gitti,cidden her babayigidin harcı degilmis DIY isleri.devamını merakla beklıyoruz,kolay gelsin.

19. pejoemre07's Avatar

pejoemre07 said:
    ne diyeceğimi bilmiyorum abi allah ikinizinde bahtını acık ve temiz etsin kazasız belasız ilk gün ki aşk ve şehvetle birbirinize bağlı kalırsınız inşallah.sabrına ve yeteneğine hayran kaldım abi inşallah daha nice nice projelerinide görürüz. ellerine emeğine kesene sağlık sayende gözlerimizin pası silindi.

Not: 1.30 saatir bütün konuyu okudum mest oldum.