Şimdiden harika gözüküyor, emeğinize sağlık. Nazar boncuğu şart gibi gözüküyor, kocaman maşallah.
Şimdiden harika gözüküyor, emeğinize sağlık. Nazar boncuğu şart gibi gözüküyor, kocaman maşallah.
Powered By The Dark Side
Masallah ufak detaylar cok guzel![]()
HKS R-Type Intercooler fena duruyo valla
Cem Usta nın eline sağlık hızlı adam valla
BATIKAN
Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
Maslak Warehouse Shop
Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
Instagram: @maslakwarehouse
Maşallah abi, ön tampon takılmış hali çok çok fena duruyor...
''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''
Hava filtresinin tam önü kapalı , tamponun sağ tarafındaki gibi bi boşluk olsa çok daha iyi olmazmı filtrenin yeri çok iyi çünkü fakat önü kapalı
Tünelin ucu gözüktü hayırlısı
Teşekkürler.
Zevkli ve heyecanlı artık binmek istiyorumDaha rodajı var içi var yapılacak işlem çok.
Eyw batıkanım senin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Katkın çok büyük.
Ustam fena ya.. O olmasa uğraşılmaz böyle.
Teşekkürler, herşey takıldığı zaman dahada güzel olacak
Hava filtresinin önünde orjinal tamponun havalandırma deliği var o yüzden kapalı değil.
Şuan sorun olacakmış gibi düşünmüyoruz. Evo 7-8-9 da farın içine açılan delikle aynı büyüklükte oradaki delik
CMMotorsport
Araca maşallah, Çok güzel gözüküyor emeğinize sağlık. Araç bursadamı toplanıyor kısmet olursa incelemek isterim.
Maşşallah, hata bulmak mümkün değil gibi.
Artık Evo'ların adresi Cem usta oluyor sanırım. Ellerine sağlık..
Akıl alıyor güzelliği. Maşallah.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Masallah, konuyu gordum oo super proje dedim meger bitiyormus. Super olmus, nazar deymesin![]()
4 teker yurumek dendiği zaman aklıma ilk tm gelirdi artık bu araba gelicek aklıma, imrendim titizliğize ve detaylara gerçekten zevklisiniz.
Kazasız belasız inşallah.
BEAUTIFUL THINGS DON'T ASK FOR ATTENTION |
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)