Artik yep yeni bir bodykit ile karsinizda olcaz kismet olursa allahim olmayanlarada nasip etsin insallah
![]()
Artik yep yeni bir bodykit ile karsinizda olcaz kismet olursa allahim olmayanlarada nasip etsin insallah
![]()
Hem M3 hem dodik diyorsun.Merakla bekliyorum.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
oy ben başımı alıp nerelere gideeeem
çok iyi bir proje
selam evet görünüşte daha ağır olacakmış hissi uyandırıyor fakat tam tersiaracın kendi kaportasını üzerinde bırakmıyoruz ve kullandığmız sac arac orjinalinden daha ince, emin olun fiber yapsak daha ağır olur, fiber olsa en az 2-3 kat olması gerek ve dahası macun basmamız gerekecek sonuç daha ağır ve dayanıksız malzeme...
Valla artik donus yok herseyi bastan yaptik hem istedigimiz gibi hem islevsellik yönünde ilerliyoruz simdi cogu arkadas tampon girişindeki havalandirmayi begenmicek fakat onlar frenleri sogutma amacli oluyor
Bu sıteyi bi inceleyin BMW / BMW E30 M3 / Online Shop | PESCH - Motorsport - Internetgesch isterseniz özellikle agırlıklarına dıkkat edin ama �� zamanında turkıye dıst ıcın gorusmuktuk urunlerın kalıpları mukemmel yaptıkları araclarıda incelemiştim .
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)